[]

venezuella kripto parası

bu petro'yu nerden temin edebiliriz, Norveç'inde içinde bulunduğu bir kaç ülke olumlu karşılamış vs falan haberler okudum atalım bir köşede beklesin diyorum ne dersiniz?




 
sadece kendi sitesinden ön alım başvurusu yapabilirsin şu an:

elpetro.gob.ve

Alır mıyım? No. Hükümetin yolsuzluk yapması için kurulmuş cin bir fikir. Ülkenin parlamentosuna onaylatmadan gelecekteki petrol üretimini ceplerine koyma amaçları var. Bir gün patlar.
  • 507  (24.02.18 12:24:17) 
devletin çıkardığı paranın neresi kripto onu anlamadım. bana göre yolsuzluk yapmak için yeni bir yöntem sadece. üstelik takibi olamayacağı için de hukuki açıdan hükümeti koruyacak.

ilk gün 735 milyon dolar yatırım yapıldı falan dedi maduro ama pek inandırıcı gelmedi.
  • ada meltemi  (24.02.18 16:46:22) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.