[]

Budapeşte Viyana Prag Turu Ekstraları

2 gün sonra bu tura gideceğiz. Ancak ekstrası çok fazla olan bir tur. Bazılarını biz turdan bağımsız yapmak istiyoruz, çünkü belli ki kaz gibi yolacaklar. Siz ne önerirsiniz, hangilerini kendimiz kolayca yapabiliriz. Online bilet vs. nereden alalım? :

1. gün Budapeşte

Tuna nehri tekne gezisi 30 Euro
- Kıyılarında Budapeşte’nin en önemli tarihi binalarının bulunduğu ve şehrin simgesi sayılan Tuna Nehri'nde 1 saatlik tekne gezisi sırasında ikram edilen içkilerinizin tadına bakarken en güzel fotograflarınızı çekebilirsiniz.
Dahil olan servisler: Ulaşım + 1 İçecek + Rehberlik

Çigan gecesi 30 Euro
- Şarapları ve şarap mahsenleri ile ünlü olan Borkatakomba bölgesindeki restaurantta önce dünyanın en büyük şarap fıçısını görecek ve sonra restauranta geçeceğiz. Çigan müziği eşliğinde folklorik dansların ve zaman zaman sizlerinde katılacağı showların yapıldığı Macar restoranında geleneksel yemekler ve şarap ile eğlence dolu bir Macar gecesi
Dahil olan servisler: Ulaşım + Yemek + Limitsiz İçecek + Rehberlik

2. gün Budapeşte-Viyana
Bratislava 20 Euro
-Slovakya'nın başkenti Bratislava'ya sehir turu...
Dahil olan servisler: Ulaşım + Şehir Turu + Rehberlik

Grinzig 45 Euro
- Bir bağcılık köyü olan ve özellikle beyaz şarapları ile ün yapmış olan Grinzing Köyü şimdilerde otantik binaları ve tipik restoranları ile turistlerin uğrak yeri olmuştur. Viyana’nın 20 dk. kadar dışında olan
Grinzing’de alınacak yemek sırasında akordeon ve keman eşliğinde eğlence turu.

3. gün Viyana-Prag
Cesky Krumlov 35 Euro
-Vltava nehrinin kıvrımları içersinde bir ada gibi gözüken bu şirin şehri tanıma turu. UNESCO miras listesinde olan, Prag'tan 180 km uzaklıktaki CESKY KRUMLOV tam bir ortaçağ kentidir. Şehirde St. Vitus Kilisesi ve 13. yy da yapılmış olan Cesky Krumlov Kalesi dikkat çeken iki önemli yapıdır. Kale içersinde bulunan kuleden tüm şehri izleme imkanı bulabilirsiniz.
Dahil olan servisler: Ulaşım + Şehir Turu + Rehberlik

Vltava nehrinde yemekli tekne gezisi
- Prag'da ki gecenizi oldukça değişik ve etkileyici bir atmosferde değerlendirmek isterseniz bu yemekli, müzikli gemi gezimiz size göre. Prag'ı ikiye bölen Vltava Nehri üzerindeki gezi boyunca, Ulusal Tiyatro, Charles Köprüsü, Prag Kalesi Manzarası'nı seyrederek ve müzik eşliğinde akşam yemeğinizi yiyeceksiniz. Sonrasında isteyenler şehir merkezine yada otelimize gidebilirler.

4. gün Prag
Karlovy Vary 60 Euro
- Prag'dan yaklaşık olarak 2 saatlik mesafede bulunan Karlovy Vary, 1358 yılında 4. Charles tarafından bulunan, dünyaca ünlü termal bölgedir. Bölgeye varışta, çevre gezintisi sonrası öğle yemeği alınacaktır. Serbest süremizde şehir etrafında yürüyüş ve alışveriş yapılabilir. ( Prag'a göre fiyatlar daha ucuzdur )
Dahil olan servisler: Ulaşım + Çevre Gezisi + Yemek + 1 İçecek + Rehberlik

Ortaçağ Gecesi 65 Euro
- Prag'a 1 saat mesafedeki Detenice'de ki bir şato-restorana gidiyoruz. Varışta Ortaçağ Şato'sunu gezdikten sonra bir ortaçağ hanı olan restoran bölümünde, et çeşitleri, limitsiz şarap-bira ve meşrubattan oluşan muhteşem akşam yemeğimizi, ortaçağ müziği ve ortaçağı yaşatan show ve gösteriler eşliğinde aldıktan sonra geceyarısı otelimize dönüyoruz.
Dahil olan servisler: Ulaşım + Şato Gezisi + Yemek + Limitsiz İçecek + Show + Müzik + Rehberlik

 
Bunlarin icerisinde yolu Cekya'dan gecen her bir ulasim aracini idos.cz adresinde aratabilir, biletinizi alacaginiz linki orada gorebilirsiniz. Saatleri, aktarmalari hep bu adreste var. Sadece sehirler arasi da degil, sehirici ulasim da var. Cesky Krumlov harika bir yer. Ama acayip soguk havalar, ona gore kiyafet getirin.


  • evrim halkasi  (23.02.18 16:16:53) 
İçlerinde en parasına ve ayrılacak vakte değer olanlar bratislava, cesky krumlov ve karlovy vary turları. Turla gitmek ulaşımı, rehberi vs. kapsadığı için avantajlı. Diğerlerini pek önermiyorum. Yemekli, showlu gecelere katılmaktansa akşamı şehirde geçirmek, meşhur cafe, restoran, club ne uygunsa gitmek daha güzel olur.


  • ontheroad  (23.02.18 16:47:01) 
limitsiz içecek olanlara gidin. şarap mahzeni gezisi sınırsız içecekli olacaksa gayet güzel olabilir. fiyatı da pahalı değil

karlovy tur için pahalı olmuş ama bence kendiniz gidin oraya.
  • akatreil  (23.02.18 16:52:52) 
Karlovy vary den emin olamıyorum çünkü prag gününün tamamında karlovy vary de geçirmek istemiyorum. ayrıca 3 kişiyiz, 180 euro ya değer mi bilemiyorum.


  • o kadar da degil aga  (23.02.18 17:47:23) 
Karlovy vary gidis donus 15 Euro gibi bir sey. 1 icecekli yemek de maksimum 300 CZK olsa gidis-donus-yemek 30 euro civari tutar. Rehbersiz gezmis olursunuz.


  • evrim halkasi  (23.02.18 18:11:29) 
1-tekne gezisine gerek yok kendin sahil boyunca yürüyüş yap çok daha iyi.
-cigan gecesi salla bence.
2-bratislava mutlaka katıl
-grinzing salla
3-güzel ama bizim tur bedava götürmüştü.
4-salla gereksiz hap kadar bi yer.
5-salla
  • jamswety  (23.02.18 19:02:10) 
Bu tur içerisindeki sehirlerde tavsiye edebileceğiniz restoran pub vs var mi? Cigan ortacag gecelerine gitmek istemiyoruz. Fazla içmediğimiz icin sınırsız icki de bize pek uymuyor.


  • o kadar da degil aga  (25.02.18 09:35:44) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.