[]

fransızca öğrenmek

yıllardır kafamda var bu düşünce de hep erteledim. yaşım 22, belli bi yaştan sonra öğrenilir mi yeni dil, nasıl olur bilemiyorum. 5 yaşımdan beri ingilizce öğreniyorum, şu anda ingilizcem profesyonel seviyede. alanım da ingilizce üzerine zaten.

şimdi esasında çok vaktim yok. halihazırda derslerle uğraşıyorum, bi yandan da yazı yazıp resim yapmaya çalışıyorum. aralara sıkıştırayım mı ne yapayım, yoksa yazı bekleyip yazın mı başlayayım? bilemedim.


 
Günde en az yarım saat ayırabileceksen başla, ayıramam diyorsan başlama.


  • i was made for you  (23.02.18 12:13:04) 
Öncellikle öğrenmek istediğin dil zorunluluktan olmadığı için öğrenme sürecin daha kolay ve keyifli geçecektir. Hiç bir dil kolay değil. İngilizce kolay çünkü gün içersinde müziktir dizidir her taraftan maruz kalıyoruz. Başka bir dil öğrenirken bunlar pek söz konusu değil o ülkede yaşamadıktan sonra. Gramer başta tabii zorlayıcı olacak ama sonradan o da kolay gelmeye başlıyor. Ben öğrenirken sürekli podcast ve fransızca şarkılar dinledim. Gramer kitabını sürekli okudum ama bunu severek yaptım. Kursta fransızca anadili olanlarla muhatap oldum ve b2 seviyesinde öğrendim ama kullanmazsan ingilizceden çok daha kolay unutursun.


  • mutnodjme  (25.02.18 18:25:33) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.