[]

Geceleri Uyuyamıyorum

Dün de uyuyamamıştım, Saat 3'e doğru 500ml'e yakın papatya çayı(normal papatya) demleyip içtim, yatağa geçtim 3 saat(yazıyla: üç) süreklilik halinde uyuyamamaya devam ettim, arada bir susuyordum v.s sonra saat 7'e doğru uyumuşum 8:30 da uyandım. (alarmsız v.s)

Ondan sonra yine uykum gelmedi, çıktım yürüdüm biraz bi'yerlere gidip kahvaltı yaptım ve eve döndüğümde saat 12'yi geçiyordu, o zaman da sızarak uyudum. Saat 18:00'a doğru uyandım. (uyumasaydım iyiydi)

Gündüz uyumayla pek ilgisi olmuyor, bir süredir uyuma uyanma saatlerimi/mizi kaydediyorum gündüz uyumadığım zamanlarda da geceleri uyuyamıyorum. Gündüz uyumadıysam akşamüstü uykum geliyor ancak 22-23'den sonra bomba gibi(cin gibi) oluyorum. İlginç bir şekilde güneş doğana kadar.

Şimdi yine papatya demledim kendim için, bi' daha içip uyumayı deneyeceğim ama, nasıl halledilecek bu aksiyon(daha öncede anlatmıştım, annemle sohbet ederken farkettik ben bebekliğimden beridir geceleri uyumazmışım)

 
Anladigim kadariyla butun gun evde vakit harciyorsun.
Şu sekilde cozebilirsin aksam 5-6 gibi disari cik biraz yuru avm falan dolas 10 da eve gel. Yatagina gectigin gibi gozlerin kapanacak.

  • imelih  (23.02.18 02:05:38) 
Yatmadan önce şınav çek biraz yor kendini sonra yatağa at kendini.


  • fatedtoloveyou  (23.02.18 08:42:42) 
arkadaşım vücut yorulmadıgı ıcın uykun gelmiyor. bir gün kalk bütün gün dısarda takıl, gez dolaş iyice yorul. yada spora yazıl. eve ugrama. gündüz uyuma bak bakalım 10da uyursun.


  • sizofren06  (23.02.18 09:19:56) 
Bir teknik öneriyorlar ;

www.google.com.tr
  • EasyTiger  (23.02.18 09:45:43) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.