[]

Tur şirketlerinin yurt dışı turlarından kimse mi memnun değil?

Ekşi'de bütün şirketleri gömmüşler. Çoğunluk hep kötü şeyler yaşamış tur şirketleriyle. En çok da otellerin şehir dışında seçildiğinden bahsetmişler hemen hemen bütün şirketler için.

Zaten benim bildiğim 3-4 şirket var, onların sitelerine bakıp duruyorum ama yorumları okudukça birinin diğerinden hiçbir farkını göremedim. Her birine yapılan yorumlar birbirinden kötü.

Annemle birkaç günlüğüne bir yerlere gitmekti planım. Hem annem olduğu için hem de şu an uğraşacak halim olmadığı için ilk defa turla gitmeyi düşündüm ama yorumlar içimi kararttı. Gerçekten bu kadar kötü, hepsi birbirinden beter şirketler mi bunlar? Hiç mi gittiği turdan memnun dönen, bize de tavsiye edebilecek birileri yok aramızda?

 
annemle italyaya pronto turla gitmiştik. memnun kalmıştık biz.


  • sta  (22.02.18 21:48:23) 
Setur,prontotur bunlar iyidir genelde.


  • basubadelmevt  (22.02.18 22:09:40) 
Tur iyidir ya ben de katıldığım turlardan memnun kaldım şimdiye kadar.


  • naksidil  (22.02.18 22:12:06) 
Biz gittik. Ben turla gitmeyi kimseye tavsiye etmiyorum, cok anlamsiz. Zaten sonraki gezilerin hiçbirine turla gitmedim.


  • stavro  (22.02.18 22:19:59) 
Adamlar ucak biletinden daha ucuza hersey dahil tur satiyorlar.insanlarda uc kurusa bes kofte beklentisinde.ustune rehber kendi hanutu icin bunlara paket satmaya calisinca hesaplar tutmuyor.sonra begenmedik oluyor.beklentini yuksek tutma,gez gel.


  • duptıs  (22.02.18 22:56:12) 
Ucuz tura gidersen sehir disinda hatta bir yandaki sehirde vs kalirsiniz, hazir olun.
Hep hatirlarim "viyana sehir merkezine tramvayla sadece 30dk" dedikleri otel baska bi sehirde olan oteldi, etrafi da kus ucmaz kervan gecmez bi yer. Gece eglenmeye kalksan geri donemezsinnfilan.

BaZen sehiricinde otelli olablar da oluyor, belki daha pahali olabilir o. Sormak lazim oncesinde.
Bir de ekstralari kendibiz hesaplayin, istiyor musunuz kendiniz yapsajiz kaca patlar,
Iyi yere gidebilir misinzi vs.

Ben hic turla gezmedim ama bunlara bakilmali diye dusunuyorum.
  • kuehles blondes  (23.02.18 02:21:38) 
memnun kaldığım da oldu kalmadığım da. biraz detaylı araştırmak lazım. rehberi, ekstra turları, kalınan otelin şehir merkezine uzaklığı vs.


  • dedim ben sana  (23.02.18 10:28:36) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.