[]

Kızdan ayrılmalı mıyım?

Biraz içimi dökmek istiyorum. İçimi Kemirip duruyorlar, belki yazınca biraz daha iyi hissedebilirim.

5 aydır erasmustayım. 4.5 ayım daha falan var. Buradan bir kız arkadaşım var. Normal sıradan bir ilişki olarak başladı ve şu anda çok çok bağlandım. 3.5 aydır beraberiz. Son 1 aydır aynı çatı altında yaşıyoruz. (2 erkek 2 kiz, diğer ikisi ortak arkadaş.) Aynı yerde yaşama kararı bence bi hata değildi. En azından burada bir sohbet muhabbet ortamı var. Eski kaldığım yerde selam sabah bile yoktu. Banyo tuvalet mutfak leş gibiydi falan.
Benim için tek eksi yanı kızla fazla yakınlaşmama sebep olması oldu. Buradayken her haltı öğrenebiliyorum. İstemesem bile. Mesela kızın telefonundaki şarkıyı değiştirecekken yanlışlıkla mesaj bildirimlerini gördüm. Oğlanın biriyle intagram dm’de rusça yazışmalardı. Anlamadım tabi. Ertesi gün kafama takılınca dedim ki, “ bu aralar çok onlinesın, kimlerle yazışıyorsun?” Şakayla karışık dedim tabi. Sadece kız arkadaşlarımla dedi. Emin misin dedim. Evet dedi. Üsteledim, söylemedi. Sakladı. Bildirimleri gördüğümü söyleyince özür diledi.
Sanırım kızın erasmuslu sevdası var. Benle tanışmadan önce bir arkadaşımla yakınlaşmışlardı. Çok sürmedi. Sonra benle tanıştı.
Geçen sene yine erasmuslu biriyle sevgiliymiş. Çocuk hala instada kızın fotolarını beğeniyor. İletişimdeler mi bilmiyorum. Gerçi olsalar da çok umrumda değil bu kısım.

İlişkinin başlarındayken tek bir ciddi ilişkisi olduğunu söylemişti. Herifle bi kaç ay sevgili kaldıktan sonra evli ve çocuklu olduğunu öğrenmiş. İşte tam bugün o herifi stalkladığını gördüm. Aradan 1.5 yıl geçmiş ayrılalı. Hala onu düşünüyor sanırım. Madem onu düşünüyor neden benimle birlikte?

Velhasılı kelam bu kız kafamı çok karıştırıyor, ne yapmalı ne etmeli. Avrupalıdır, onlara böyle şeyler normal diyip devam mı etmeli, erasmusun son 4 ayını onunla mı geçirmeli? Yoksa ayrılmalı mı? Gerçi ayrılma sebebi olarak ne demeli onu bile bilmiyorum. Ne yapmalı?

 
@acemi Başlığı yanlış yerde açtığım için silindi, okuyamadım yazılanları :(


  • apolitikherif  (22.02.18 20:38:08) 
Erasmus bitene kadar takil iste ayrilip ne yapacaksin? Erasmustan sonra okuz olur ortaklik biter.


  • stavro  (22.02.18 20:43:28) 
cevap vermiştim tekrar vereyim; erasmus bitene kadar takıl sonra ayrıl, sürdûrûlebilir bir ilişki yok. kızın sicili temiz değil, aldatır seni. ciddi ilişki düşünmeden takılınır ancak.


  • Neill  (22.02.18 20:45:11 ~ 20:45:55) 
www.youtube.com

Çok düşünme.
  • i was made for you  (22.02.18 20:48:24) 
vadesi zaten 9 ayda dolmuyor mu? bu kadar ciddi düşünmenin manası ne?


  • pinkpeony  (22.02.18 20:51:25) 
Bu kişiyle evlenmeyi mi planlıyordun ki?

Niyetine uymuyorsa uyan birini bulsan iyi olur. Kızın niyeti nasılsa ayrılacağını bildiği biriyle takılmak gibi görünüyor.
  • idexo  (22.02.18 20:59:26) 
o kizdan acilen ayrılman gerek. seni cepte tutuyor gibi. kıza takılıyorsan da ciddi düşünme.


  • tomcruise  (22.02.18 21:08:44) 
Cevap çok basit ve ortada kardeş.

Bir de şuna dikkat et. Buradan aldığın gazla "bitecek zaten" hissiyatını kıza çok belli edersen bir anda değerli adam olursun. Üstüne düşmeye başlar. Senin de yelkenler suya iner daha da bağlanırsın. Sonra kızın yine üstüne düşmeye başlarsın bu sefer tekmeyi yersin. Bunları yaşamamak için çok belli etmeden kafanda sil.. Sen de başkalarına yürü belli etmeden. Eğlence yaşındasın daha ne istiyorsun..?
  • twelfth  (22.02.18 21:31:36) 
Stalk konusunda, eski sevgilisini arada sırada stalklamadığını söyleyen yalancıdır bence. O normal bir şey. Senin görmen talihsiz olmuş.

Esas sorun başkasıyla yazışıp üstüne yalan söylemesi bence. Ciddi görmemeye çalış bu ilişkiyi, kızın görmediği çok açık. Takılın. Bu şartlarda uzak mesafe sürdürebilmek de mümkün değil. Kızdan ayrılırsan evde sorun yaşayabilirsin, birinizin taşınması falan gerekebilir. Bence rahatını bozmaya değmez.
  • quotes  (22.02.18 21:41:59) 
twelfth +1

o döngüye kapılmamak önemli.
duygu ve düşüncelerini belli etmeden erasmus bitene kadar takıl, sonra zaten kendiliğinden bitecek.
  • blatta hiberna  (22.02.18 21:56:24) 
Umursamamaya bak, ama en nihayetinde sana kendini kötü hissettiriyorsa ayrıl.


  • noluyo yaa  (22.02.18 22:08:22) 
Erasmus bitene kadar takıl sonrasında koyar geçersin.


  • England  (22.02.18 22:23:24) 
bu dediklerini göz önünde bulundurunca ciddi bir şey olmayacağı aşikar takılırsın işte yaşamadığın şeyleri yaşa,dene öyle bir dönem olarak düşün dönünce de ayrılırsın hayat nihayetinde böyle bir şey. burada ana kavram 'bağlanmamak' alnımızda gavat yazmıyorsa o kızla olmaz zaten.


  • biravekahve  (23.02.18 01:49:38) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.