[]

Araç Kamerası

Gençler merhaba.

Bugünkü başlıkları okudum da, sizce de gerekli mi bu araç kamerası? Aslında bir süredir düşünüyordum da, her zaman erteledim. Geçenlerde de bir olay geldi başıma. Ara sokaklardan birinden ötekine sağa doğru dönerken soldan hızla bir araç geldi. Tabi geldiğini görmedim, soluma baktığımda boştu. Sonra daaaattttt sesleri, neyse ki çarpmadı.

Bu olaydan sonra bir daha düşünmüş, yeniden daha sonra düşünmek üzere rafa kaldırmıştım. Şimdi yeniden düşünüyorum. Ne kadardır orta halli işe yarar bir kamera? Kullanan var mı aranızda?

 
  • fortisvita  (22.02.18 19:57:47) 
araç kamerası çok gerekli, öne de yetmez hem ön hem arka çekmesi lazım.

vur kaç olayları var, taciz olayları var, arkadan dokundurup hırsızlık dolandırıcılık olayları var, bin tane şey var abi.

çinde minde araba önüne atlayıp sigorta tokatlama olayı var, emin ol bak bu suriyeliler falna yarın öbürgün bu numaraların hepsini yapacak.
  • Photographer  (22.02.18 20:22:27 ~ 20:23:09) 
(git: www.arac-kamera.com )

Su sitede her fiyata uygun modelleri incelemisler. Bende uzun zamandir takipteyim.
  • bir3iki7  (22.02.18 20:29:32 ~ 20:30:42) 
Viofo a119 kullanıyorum, 128gb hafıza kartı aldım obd2 girişime bağladım gece gündüz kayıt yapıyor mis gibi. Allaha şükür kaza bela gelmedi ama gelirse diye koydum.


  • England  (22.02.18 22:19:45) 
Araç kamerasındaki kayıtlar delil olarak kullanılmıyor ki?


  • imelih  (23.02.18 00:15:28) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.