[]

duyurunun avukatlarına - ortkalığın giderilmesi davasını yargıtayın bozması

bir arsa var ve 70 hissedar var, parça parçça olduğundna payları anlaşmak imkansız

7 yıldır ortaklığın giderilmesi davası vardı ve yerel mahkeme satış kararı vermişti, 2 yıldır yargıtaydaydı ve bu hafta yargıtay yerel mahkemenin kararını bozdu.
şimdi ne olacak ? yerel mahkeme bu kararı onayacak zaten, ne bok yerseniz yiyin mi oluyor bu durumda. anlşamanın imkanın yok diğer ortaklarla

 
yargıtay kendisi karar vermez. mahkemenin verdiği kararı onar, ya da bozup mahkemeye geri gönderir.

şimdi sizin karar mahkemeye geri gelmiş. şimdi mahkemenin de yapacağı iki şey var, yargıtay2ın bozduğu yönde davayı yeniden görüp karar vermek, ya da kararında ısrar etmek. yargıtay'ın bozduğu kararda ısrar etmek biraz cesaret işi. ama ne bok yerseniz yiyin değil, dava devam ediyor.
  • kibritsuyu  (22.02.18 13:04:26) 
yerel mahkeme satılsın dedi, yargıtay bozdu. yani yargıtay satılmasın dedi ?

ee yerel mahkeme satılmasın kararını onayacak, zaten tek çözüm satılmasıydı, bu durumds öyle kalacak arsa diye bakıyorum ?
  • habula  (22.02.18 13:16:34) 
şimdi söyle yargıtay büyük ihtimalle hmk ya göre bir usulsuzlük vardır ondan bozmuştur. Yerel mahkeme sil baştan yargılama yapacaklar.


  • denklemci  (22.02.18 13:55:25) 
@ denklemci

hocam 7 yılda anca sonuçlandı, sil baştan o zaman yani ?
  • habula  (22.02.18 14:02:24) 
tabi bir 10 yılda şimdi sürer :D o sırada ortakların bazıları ölür sayı düşer falan :D valla zor işiniz.ne diyim ama sil baştan yargılama olacak. dosyayı görmedim yargıtay neden bozmuş bilmiyorum ama yüzde 90 böyle.


  • denklemci  (22.02.18 14:14:56 ~ 14:15:38) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.