[]

okuldaki ihtiyacı olan insanlara iş buluyorum ama....

konusurken işe ihtiyaçlarının oldugunu söylüyorlar, fırsat cıkınca tanıdıktan eşten dosttan kontak kurulacak kisiyi veriyorum. AMA ARAMIYORLAR.

kontak kurulacak kisiye de bildiriyorum bak şu şu arayacak diye, mahçup oluyorum aramadıklarında.


insanların sorunu ne?

 
bir süre iş bulamadığımda aynı şeyi bende yapmıştım.

yeterli özgüvene sahip olmayınca red yiyecekmiş gibi düşünüp kendilerince 0 olan olasılığa daha çok yakınlaşıyorlar.

armut piş ağzıma düş durumunu bekliyorlar yani.
  • metket  (22.02.18 01:49:59) 
Çalışmak istemiyorlar bakma öyle konuştuklarına.
Çalışmak isteyen kişi her fırsatı değerlendirir en kötü gider görüşür.
Bırakın karışmayın ne yaparlarsa yapsınlar.
  • mutekebbir  (22.02.18 01:51:48) 
aramamalarının nedeni şu olabilir, diyelim aradılar ama işin kendilerine uygun olmadığını gördüler. arada siz olduğunuz için işi reddetmekte zorlanacaklarını düşünüyor olabilirler. yine arada siz olduğunuz için kendi şartlarını rahatlıkla öne süremeyeceklerini düşünüyor olabilirler. işi kabul edip ileride bir sorun yaşarlarsa sizinle olan ilişkileri bozulur diye korkuyor olabilirler. her şey olabilir yani.

edit: böyle kaygıları olan insanın aşırı derecede işe ihtiyacı olduğunu söylemek saçma olur tabii. 'beğendikleri bir işe' ihtiyaçları var aslında ama kimse böyle ifade etmiyor.
  • who cares wins  (22.02.18 02:23:31 ~ 02:24:41) 
Ciddi degiller, laf olsun torba dolsun diye soruyorlar.


  • baldur2  (22.02.18 08:10:21) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.