[]

amazon türkiye'ye gelince internet alışverişlerimizin hali nice olur?

amazon.com göndermez ki artık :(




 
Ben yurt dışındayım, istediğim Amazon'dan sipariş verebiliyorum. Bakıyorum Fransa mı ucuz Almanya mı ucuz ABD mi ucuz vb diye, en uygunundan sorunsuz şekilde geliyor.

Türkiye de muhtemelen aynı durumda olur, hepsi her ülkeye gönderir ama orada sıkıntı gene gümrük tarafında olabilir.
  • crown  (21.02.18 19:18:50) 
Göndermeye devam ederler korkmayın, amazon.de var diye amerika almanyaya yollamıyor mu? Yolluyor.
Amazon Türk müşteri profiline göre açacak şubesini, o amerikada almanyada işleyen müşteri memnuniyeti sistemi Türkiye'de işleyemeyecek, net bir şekilde farkında olun bunun söyleyeyim.

  • atom karincanin torunu  (21.02.18 19:19:57) 
@atom karincanin torunu +1
herkes amazon türkiyeye gelecek hepsiburada, n11 vb.lerini bitirecek diye düşünüyor. hiç zannetmiyorum ben.

  • sutlu nescafe  (21.02.18 19:23:36) 
Kindle göndersin kafi.


  • hemsta  (21.02.18 19:42:01) 
Hiçbir şey olmaz. Değişirse adı değişir. N11’den değil de Amazon’dan almış olursun ama değişen hiçbir şey olmaz.

En basitinden;
Yurtiçi yine yurtiçi, mng yine mng, bu toplum aynı toplum.
  • lazor  (21.02.18 20:45:11) 
ebay gittigidiyor'la ortaklık kurdu. ne oldu.

amazon türkiye'ye girerse tabiki rezalet olacak. türkiye'ye giren uluslararası bir firmanın tutunduğunu görmedim. apple'ın halini görüyorsunuz. iphone götürüyorsunuz çizik diye garanti dışı diyorlar artık. bizim millete dayanabilecek bir firma yok.
  • mr.goodcat  (21.02.18 21:27:06 ~ 21:27:18) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.