[]

bimeks'e üzüldünüz mü?

Türk markasıydı sonuçta (yanılıyorsam düzeltin), teknolojiyi severim aynı zamanda piyasadaki rekabet azaldı, bunun da kötülüğü var.

Siz bimeks hakkında ne düşünüyorsunuz? üzüldünüz mü kapandığına?

not : maksimum mouse ve boş dvd almısımdır.

 
çok üzüldüm diyemem ama kapanması endişe verici ve ekonomiye bakarsak daha devamı gelecek gibi. duyuruyu görünce aklıma gold bilgisayar geldi. hala sürüne sürüne iş yapsalar da başlarına ne gelirse az. üzülmem bile.


  • MtKrt  (21.02.18 19:06:19) 
artan dolar kuru ile piyasa daraldı ve birileri batacaktı illa ki. iflasa doğru giden bir memlekette yaşıyoruz hepimiz.


  • ekşi yazarı olmak istiyorum  (21.02.18 19:08:21) 
üzülmedim. rekâbet zaten fazlasıyla var. casper da batar inşallah.


  • desdinova  (21.02.18 19:10:56) 
üzüldüm bir sürü insan işsiz kaldı ve tazminatlarını alamayacaklar.


  • cabiday  (21.02.18 19:12:13) 
Uzuldum ben. Cok alisveris yaptigim bir yerdi. Bipara sistemi kullanici icin diger bircok teknoloji marketine gore cok daha avantajliydi.


  • battal gemalmaz  (21.02.18 19:12:25) 
bu kadar açılmanın sonucu. büyümeliyiz deyip electroworld ve darty'i niye satın aldılar mesela? çalışanlara yazık olmuş. internet üzerinden satışa geçerse belki toparlanır.

o değil de halka açıldığı sırada, babama şunların hisselerinden alalım. teknoloji şirketi sonuçta. yürür gider demiştim. iyi ki sonra vazgeçmişim.
  • sutlu nescafe  (21.02.18 19:13:12) 
türk markası olarak katkısı nedir? yurt dışına döviz ödemeye aracı bir firma. bu operasyondan kar eden bir şirket. ürettiği bir teknolojik ürün vardı da satılmadı mı da battı. çok normal, otomotiv tarafında da bekliyorum.


  • murder of neon  (21.02.18 20:44:59) 
elektroworld iken sağolsunlar garantisi bitmek üzere iken bozulan sennheiser cx-300 kulaklığımı sıfırı ile değiştirmeye vesile oldular. izmir'de yaşıyordum. kulaklığı bursa'da almıştım. adamlar faturayı arşivlerden çıkardıktan sonra, izmir'e ulaştırıp, üstüne metana yollamışlardı bozuk kulaklığı da.


  • rain when i die  (21.02.18 20:47:28) 
Cok uzun suredir boyleydi, orada calisan arkadaslarim maaslarini 5 ay gecikmeli almaya basladilar sonra yemek kartlari kapandi en son da tazminatlarini alamadilar iceride maaslari vardi. Aylarca maas alamadilar ha simdi ha yarin diye diye. İcerideki mudur de ayri yavsakti.


  • stereoseyfi  (21.02.18 20:50:37) 
babamın mağazası olmadığı için üzülmedim.


  • doxanikee  (21.02.18 20:55:15) 
değişen dünyaya ayak uyduramayan firmalardan biriydi. artık mağazadan değil online satış üzerine dönüyor dünya. dükkan kirası, çalışan maaşı vs. bunlar yok. büyük firmalar hatta depo masrafı bile oluşturmadan direkt tedarikçiden ürünü müşteriye ulaştırıyor. akışını bu yönde ilerletmesi gerekirdi. benzer durumda teknosa var. arkasında sabancı olmasa tutunmasına imkan yok.

şuanda teknoloji mağazalarından alışveriş yapan kesim ya 50 yaş üzeri kitle ya da teknoloji'nin t'sinden dahi anlamayan azıklık kitle. onlar da bitince mağazacılık firmaları da bitecek.
  • mr.goodcat  (21.02.18 21:30:36 ~ 21:31:15) 
Uzulmelik bir durum yok, elektronikte magaza isi bitiyor yavas yavas. Olay internetten donuyor. Diger markalar da subelerini azaltti ya da var olan subelerini kuculttuler.


  • stavro  (21.02.18 22:09:41) 
üzülmedim.

sattıklarının 10 da 9 unu piyasanın çok üstünde bi fiyata satıyordu zaten.

kazıkçıların piyasadan silinmesi iyidir.
  • iste o bendim  (21.02.18 22:20:27) 
valla üzülmedim, hatta içten içe sapıkça sevindim. çok gereksizce agrasif büyüme politikası güttüler. adeta "param var alıyorum" kafası ile diğer tekno mağzaları satın aldılar. ava gittiler avlandılar. çünkü adamlar satın alırken ellerine geçecek yeni mağzaları nerelerine sokacağını düşünmemişti bile. sürekli ansızın mağzalara dair yeni karar aldılar. bir avm'de 3-4 tane bimeks görmüşlüğüm var. ilkin ismi ile tutmaya çalıştı mağzaları sonra kendi adını taktı sonra bir birleştirdi bir ayırdı. kontrolsüz güç güç değildir klişesi tam buraya uygun. diğer şirketlere umarım ders olur diye seviniyorum, piyasadan rakip silmek mevzu değil. paran varsa çocuk oyuncağı. mevzu bu silmeyi yaparken kendi poziyonunu güçlendirmek. son zamanlarda koca dükkanlarda 1 kutusu açılmış klavye 1 bilinmeyen marka kulaklık 2 sd kart koyup başına 1 personel diktikleri günlerde inadında önüne gidip izliyodum mağzayı. bence işletme öğrencilerini bazı dersler kapsamında adeta müze gezdirir gibi götürüp gezdirmek lazımdı.

tek üzüldüğüm şey bu basiretsiz yönetim stretejisi yüzünden paraısnı alamayan emekçiler. olan yine onlara oldu.
  • ManikD  (22.02.18 00:49:39) 
açıkçası üzülmedim nötrüm bu firmalara karşı.


  • basond  (22.02.18 18:06:40) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.