[]

twin peaks sorusu

1990 da 2 sezon çekilmiş

onları izlemek lazım mı direkt

2017 3. sezondan başlasak bi şey kaybeder miyiz?

 
kaybedersiniz.


  • tepedeki psychedelic adam  (20.02.18 22:41:12) 
Konuyu az çok bilirsen bi şey olmaz. Devamlılık için değil, seyir zevki için izlenecek bi dizi zaten. Yoksa izleyen de bi şey anlamıyor. (bkz: ben değil bir arkadaşım)


  • femme vitale strikes back  (20.02.18 22:42:21) 
Ama şöyle bi şey var; David Lynch'im tarzına aşina değilsen diziyi direkt üçüncü sezondan izlemek keyif vermez, kafa yakar hatta. Dizinin atmosferini anlamak, karakterler hakkında az çok fikir sahibi olmak için baştan sona olmasa da ilk iki sezondan ikişer bölüm izlemeni tavsiye ederim. Seversen hepsini izlersin. Gerçi ilk iki sezonunu sevmeyen üçüncüye katlanamaz ama sen bilirsin tabii.


  • femme vitale strikes back  (20.02.18 22:55:56) 
Seyir zevki için izlenecek bir dizi değil kesinlikle ya. adam 90'lardaki sezonları çekerken 3. sezonu da itinayla planlayarak yapmış. sezonlar arasında 25 yıl var ama bu arayı mükemmel bir şekilde kapatmış. önceden planlanmış şeyler var. konular birbirleriyle çok bağlantılı ve ilk bakışta dikkat çekmese de sonradan "oha bu bu muymuş?" falan oluyorsun.

ayrıntılar çok gizli olduğu için ve millet dümdüz izlediği için hiçbir şey anlamıyor. o yüzden izle geç diyemeyiz. zaten 90'lar sezonlardaki bazı karakterler 3. sezonda form değiştirerek gelmiş mesela. onun o olduğunu ilk sezonu izlemeden nereden bileceksin?
dolayısıyla ilk sezondan başla, 2.yi izle. sonra twin peaks fire walk with me adındaki filmini izle. sonra da 3. sezona geç.
  • dedimmidemedimmi  (21.02.18 11:12:47 ~ 11:16:27) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.