[]

Personal training olayı

>>Gym'lerde verilen personal training hizmeti tam olarak nedir?Neleri kapsar?Ben şöyle anlıyorum gidersin gyme,testler yapılır.Ya kendin çalışırsın aletlerde ya da personal training alarak hocanın gösterdiği hareketleri bir program dahilinde gittiğin günlerde uygularsın.Böyle değil mi?


>>Az önce bi gymle konustum da personal training olayını haftada bir alsam olur mu dedim?Biz haftada minimum 2 tavsiye ediyoruz dedi.Bende muallakta kaldım.Hocayla birlikte aletsiz çalışma anlamına mı geliyor bu olay?Tam çözemedim.İstediğim şu aslında sonuçlara ve bedenimin durumuna göre bana bir program belirlenmesi ,hangi aletlerde nasıl çalışacağımın detaylı gösterilmesi.Ve benim 1 veya 2 hafta böyle çalışmam sonra tekrar personal trainerle görüşme,eklemeler yapılması vs.

>>Bu şartlarda trainer hizmetini haftada bir veya 2 haftada bir alsam yetmez mi?

 
PT sana bir program hazırlar, satın aldığın saatler süresince sana bu hareketleri yaptırır, bu kadar, bu hareketler aletli de olacaktır aletsiz de. Onun dışında, satın aldığın saatlerin dışında gidersen ister aynı rutini uygularsın istersen farklı bir çalışma uygularsın, orası sana kalmış.


  • angelus  (20.02.18 17:52:31) 
Olay aslında biraz psikolojik, PT servisi veren yerlerin üyelikleri zaten pahalı, ek olarak PT ye ücret ödüyorsunuz. O kadar para verdikten sonra spora gideceğim diyorsun. Tabi bir de birinin programını kapatıyorsunuz o gün, gitmek zorunda hissediyor insan.

Ayrıca, o aletlerin başında durarak tek tek komut veriyor, kullanılan aletlerin sağlık güvenliğini tehdit ettiği gerçeği var tabi, doğru kullanmak şart. tek başına 3 set yapacakken 1 sette bırakabilirsin tembellikten. PT onu da sağlıyor, acımıyor, emrediyor yaptırıyor. mecburen yapıyorsun, e 1 ay böyle gitsen zaten bağımlısı olursun sporun.
  • liriamer  (20.02.18 18:09:42) 
Bizim gym'de dediğin gibi: personal trainer senin ölçümünü yapıyor, programını yazıyor, hareketleri gösteriyor, sonrasına karışmıyor. Yazdığı programı istediğin zaman yeniletebiliyorsun ama program 18 antrenmanlık olduğu için genelde bitirmeni istiyorlar. Bu süreçte tabii soruların falan olursa cevaplıyor. Ama seninle birebir çalışmıyor.
Buraya kadar ücretsiz.

Bu personal trainerdan özel ders aldığında, bir saat boyunca seninle birlikte çalışıyor. Daha detaylı ve verimli şekilde ilgileniyor, farklı hareketler de yaptırıyor. Tabii ücret ödüyorsun. En son sorduğumda ders başına 100 tl gibi bir şeydi, şimdi zam gelmiştir.
  • peggy  (20.02.18 18:38:22 ~ 18:38:42) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.