[]

profesyonel video

Satılık bir evimiz var yabancı bir müşteri çıktı kendisi yurtdışında yaşıyor bir tanıdık vasıtası ile bulduk her neyse bu adam ev ve evin çevresinin profesyonelce tanıtım videosu istiyor. Ben daha önce böyle bişey yapmadım, kime yaptırtabilirim? edit falan da yapılacak video da uzun iş yani




 
abi gidicen düğün videosu fotoğrafı çeken fotoğrafçılara anlatıcan durumu, adamlar da yapıcak.

tabi başında durup şurası şöyle burası böyle olsun diyeceksin.

ikinci ihtimal benim gibi bi arkadaşın olacka, gelip çekicek. vertigo effect bile yapar dolly kurup hehe
  • Photographer  (20.02.18 17:44:38 ~ 17:51:08) 
kafaya tak bi go pro, anlata anlata gez, ama ingiliççe.


  • hasmetizm 2046  (20.02.18 17:54:32) 
Baskan dugun footgrafcisi sizi yolar. Bu islerle mesgul adamlara sorsan en iyisi ki o ben oluyorum sozluk ayagina 2000 deyip o gul hatrin icin 1500 derim. Bir usttekine katiliyorum. Al gopro cek iste. Cep telefonu ile cekin iste sato satmiyorsaniz dahasina luzum yok. Biraz daha fazla ozen gosterirsiniz sadece.


  • allah yazdiysa bozsun  (20.02.18 17:58:08) 
evi almayacak ise o masraf size kaçar.


  • oscar  (20.02.18 17:59:35) 
Profesyonel hizmet yerine ilan açıp ufak ufak prodüksiyon işleri yapan elinde düzgün bir kamerası olan (en azından apsc bişey) bir genç vatandaştan (kurgu dahil) yardım alsanız çok daha ucuza patlar. Videoyu çekerken konuşmak yerine çekilen videonun üzerine konuşursanız (tanıtım mevzusu) daha rahat edersiniz.


  • hedep  (20.02.18 18:12:15) 
yurtdışında bu işi emlakçılar yapıyor. anlaştıkları kişilerle. ondan istiyor bence. evin beş dakikalık filmleri oluyor. dışarıdan başlıyor. sonra içeri giriyor kamera. odalara ve ayrıntılara tek tek bakıyor filan. siz bilmiyorsanız zor yaparsınız.


  • iddaaci  (20.02.18 19:18:22) 
GoPro ile çekiver, yeterli olmazsa yabancı müşteriden video parasının yarısını iste bence,


  • michael_knight  (20.02.18 23:36:24) 
bu arada ben de arabanı almayı düşünüyorum,
profesyonel videosunu çekip gönder lütfen :P

  • michael_knight  (20.02.18 23:36:57) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.