[]

İşyerinde sürekli aynı işleri yapmak

Aşırı kurumsal bir şirkette stajyer avukatım. Habire aynı işleri yapıp duruyorum, az buçuk da olsa olduğuna inandığım hukuk bilgim köreliyor. Hep ezbere iş yapıyorum, her şeyin yapılmışı var onun üzerinden işler dönüyor. Bu konuda ne yapmam gerekir?




 
is hayatina hosgeldin kanka.


  • baldur2  (20.02.18 15:06:32) 
Abi hoşbulmadım ya. Böyle şey mi olur? Zombiye mi döneceğiz bölüm sonunda nereye çıkacak yolun sonu anlamadım ben


  • nihilist at  (20.02.18 15:09:32) 
Özel bir ofise geç, kurumsal şirkette stajyerler pek bir şey öğrenemiyor.


  • cabiday  (20.02.18 15:16:03) 
ee madem bundan şikayetçisin kendin için bir şeyler yap, işinle alakalı yenilikleri kendine uygula..

stajyer olman avantaj belki de, sonrasında çalışacağın yerin performansına olumlu katkı sağlayacak bir yer olmasına dikkat edersin.
  • redeath  (20.02.18 15:19:28) 
asteğmen olarak tek çizgi askere gittim 5 ay hastane telefonuna baktım 6 ayda faks çektim. tek yıldızlı amirken bile. sora memur oldum mesleğimle alakalı olmayan her şeyi yapıyorum. iş hayatı leş hayatı.


  • mikahakkinen  (20.02.18 15:27:49) 
O zaman yeni arayislara girmek gerekiyor. Ya mevcut isinle beraber baska gelisim alani yaratacaksin, ya da alternatif is bulacaksin. Bu farkindalik olustuktan sonra insan kendini gelistirmek icin bir sey yapmadigi surece surekli sikayet eden, hicbir seyden memnun olmayan, etrafindaki insanlarin da enerjisini somuren bir seye donusuyor, en tehlikelisi o bence.


  • logic  (20.02.18 15:44:10) 
ben de aynı bahsettiğin şartlar altında çalışırken işyeri değiştirdim. uzun uzun dertleşebiliriz. ben de stajyer avukatım.


  • kitap arasında kalmış silgi tozu  (20.02.18 16:38:00) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.