[]

Glutamini en verimli ve faydalı nasıl kullanılır? (vg ciler bir el atın)

merhaba duyuru sakinleri,

glutamin aldım ama spordan önce mi kullansam daha verimli olur sonra mı? şimdi şöyle bir şey var zaten aminoasitin içinde var , whey proteinin içinde var peki bunu ne zaman nerede kullanmalıyım? antremandan önce alsam amino asit alıyorum sonra alsam whey kullanıyorum:S yatmadan alınca faydalıymış ama bilemiyorum fazla olmaz mı ki? boşuna para verdim gibi bir his var keşke bunun yerine casein tarzı bir şey alsaydım :) aldık bir kere işte , ne zaman kullansam daha faydalı ve verimli olur sizce?

teşekkür ederim.

 
nasil bir spor yapiyorsunuz? body building mi? kime danisarak aldiniz, oneri uzerine aldiysaniz size onerene sormaniz daha dogru olur.

keza, her body building yapan veya kas gelistirmek icin spor yapan kisiler son donemde bu destek urunlerine abanir oldu.

bence kullanmak yerine, besin takviyesi ile desteklemeniz daha guzel olur.
  • kobretti  (16.02.10 00:29:56) 
teşekkür ederim uyarın için. 2 yılı aşkın süredir body yapıyorum. hocama sorup ürün alıyor(d)um. bu ürünü yurt dışından gelen arkadaşıma aldırdım. o söyledi bu ürün burda çok satıyor diye fiyatı da uygundu al dedim.

ürünün zaten arkasında nasıl kullanılacağı da yazıyor, internette de bolca bilgi mevcut. fakat kafamı karıştıran olayı açıkladım yukarıda da.ürünü direk kullanan arkadaşların önerisi varsa sevinirim.

bu ürünler besin takviyesi başka bir şey değil. hazır çorbadan bir farkları yok. doktorumun sözüydü bu. fakat; tabiki her şeyin doğalı tabiki daha makbuldür.
  • l6205013  (16.02.10 00:45:08) 
glutamine'in en uygun kullanımı antreman sonrası ve yatmadan öncedir.


  • arnold schwarzeneger  (16.02.10 09:21:34) 
Whey proteininiz eğer özel olarak L-Glutamin katkılı değilse kullanırsınız. Kaldı ki Glutamin ilaveli whey proteinler pahalı ürünlerdir, üzerlerinde de içinde Glutamin katkısı olduğunu belirtecek büyük ibareler olur. Sizin whey proteininizin muhtemelen böyle değildir. Normal Whey proteinlerin içinde olan Glutamik asittir.

Antrenmandan sonra 5 gram, yatmadan önce 5 gram; antrenman olmayan günlerde ise sadece yatmadan önce 5 gram alacak şekilde kullanın.
  • hiko seijuro  (16.02.10 10:19:21) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.