[]

müzik kalitesi

akg k451 ve sony zx770bn kullanıyorum , iphone 6s ile müzik dinlemek böyle cihazlara hakaret, kulaklık ampfilikatörü alıp tedaş yetkilisi gibi mi gezsem yoksa www.hepsisony.com bunu mu alsam kararsızım, 3000 şarkılık spotify arşivimi çöpe atmaya razıyım,sevdiğim albümleri flac indirip elimdeki kulaklıklardan maksimum verim almak istiyorum sadece, ne önerirsiniz ?




 
söylediğiniz kulaklıklar özelliklerine bakıldığında güç isteyen aletler değil. bu modelleri, 6s öyle ahım şahım güçlü bir telefon olmasa da, 6s ile birlikte kullanmak hakaret hiç değil. flac albümleri de zaten 6s veya bu giriş seviyesi dap'larla ve bu tür kulaklıklarla spotifydaki 320 kbps extreme qualityden ayırt edebileceğinizi sanmam. Bunun yanında 6s'e bir portable amp bağlarsanız kulaklıkları bir tık daha iyi besleyebilme imkanınız olsa da çift kör testte yine kaliteli sıkıştırılmış bir mp3 ile flac arasındaki farkın ayırdına varamazsınız. Halihazırda bir sony nwz-a15 kullanıcısı olarak ileriye yönelik upgrade planlarınız yoksa dap olayına hiç girmeyin derim. benim kullandığım sistem ise şu şekilde;

sony nwz-a15>audiominor bakır sony lod kablo>jds labs c5>etymotic er-4s
  • leontocephaline  (19.02.18 21:26:08) 
@no surprises, kesinlikle katılıyorum. müzik dinlemeyi sevdiğim bir sistemi, sırf almak için yüzlerce binlerce dolar bayılıp yeni bir sistemle değiştirmek saçma geliyor. sonuç olarak ben sistemi değil onunla müzik dinlemeyi seviyorum kaldı ki bir süre sonra iş müzik dinlemekten çıkıp yeni alet deneme yarışına giriyor diğer türlü.


  • leontocephaline  (19.02.18 21:52:51) 
flac ile mp3 arasındaki farkı rahatsız edici derecede fark edebiliyorum özel bir müzik kulağım var , alt tarafı öneri istedik yine şov yaptınız şaşırtmıyorsunuz, neyse iyi kötü aradığım soruyu cevap aldım sayılır.


  • docrivers  (20.02.18 00:35:52) 
@mermize

ilk paragrafının son cümlesini istiyordum işte , flac ile mp3 arasındaki fark ile wav ile mp3 arasındaki fark benim için aynı bunu farkedebiliyorum bu yüzden dap almak mantıklı gibi, diğer arkadaşlar şov peşinde koşmuş senin yorumun daha bilgilendirici oldu teşekkürler
  • docrivers  (20.02.18 01:25:38 ~ 01:29:21) 
amfiye de yeni bir müzik çalara da gerek yok, çöpe attığın 3000 parçalık arşive de yazık dedik şov yapıyor olduk. amacım sunduğunuz iki seçenekte de sandığınız kadar halihazırdaki durumunuzdan bir fark göremeyeceğinizi anlatmaktı. cevap vermeye gelmişiz hakaret yemişiz. alın efendim alın, en iyisini alın; paranızda, kullanacağınız aletlerde gözüm yok. ben gerçekleri; deneyimlerim, gözlemlerim sonucunda anlatmaya gelmiştim.


  • leontocephaline  (20.02.18 15:14:16) 
adamlar gayet yardimci olmus, ne sovu?


  • baldur2  (20.02.18 15:18:11) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.