[]

sanırım hayatımda yaşadığım en acılı üçüncü olay

herkese merhaba,
biraz uzun olacak, içimi dökmek ve sizlerin yorumlarını almak istedim.
bir yıllık bir ilişkimiz vardı. geçen yaz kendisi bitirdi.(ben hala delicesine seviyorum.) sonra okul başladığında tekrardan takılmaya başladık ama ben erasmus'a gittim. tekrar ara açıldı vs. derken bu bir gün bana senle tamamen ilişkiyi keselim dedi ben yurt dışındayken. biri var, senle konuşmam uygunsuz gibi cümleler kurdu falan. her neyse. bunun bir yalan olduğunu; beni kendisinden uzaklaştırmaya çalıştığını düşündüm. şimdi olaya bakın asıl. bu dönem okula geldim, bununla konuştum ayaküstü. kanıt istedim kimle birliktesin diye. fotoğraflarını falan gösterdi. adam kendisinden büyük ve abartmıyorum barzo tipli. böyle birisine tercih edilmeme mi yanayım, hayatımda en fazla güvendiğim kişinin beni bırakmasına yanayım bilemedim. tüm hayatımı bu kadın üzerine şekillendirmiştim. olan arkadaşlarımı kaybettim, yenileriyle de tanışamadım bu birliktelik boyunca. ne mi oldu? bugün gördüm. bana sarılan kollar başkasının boynuna sarıldı. bana bakan gözler başkasına baktı. sinirden gözlerim titriyordu resmen. bitmiştim, tükenmiştim o an. aşka olan inancım yok oldu, güvenemem artık hiç kimseye. birlikte hayaller kurulan bir hayat arkadaşı bile böyle yapıyorsa bu insanlar nasıl mutlu yuva sahibi olabiliyorlar?

sevgiler, kendinize iyi bakın...

 
yemeyenin malını yerler dostum, barzo tipli demişsin de senin tipi göremedik?


  • binder dandet  (19.02.18 17:29:15) 
Ya izmir de bi duvar yazısı, seninle kurulan hayaller başkasıyla yaşanır mı diye?

Yaşanıyor hocam. Biraz zor oluyor ama siz de yolunuza bakın geç olmadan lütfen :/
  • antik depresan  (19.02.18 17:31:24) 
elim yüzüm düzgün. iyi bir diksiyonum var. genel kültür ve dünya bilgisine sahibim. karşı taraf ise çalışan(parası ve arabası olan) bir barzo. yeterince açıklayıcı olmuştur umarım "tip"im...


  • umutlarivarolankisi  (19.02.18 17:40:47) 
Bunu travma haline getirip aşka küsme de her şey olur gider. Zamanla düzelir hepimiz benzer şeyler yaşıyoruz unutuluyor önemli olan eskiden yaşadığın şeyler yüzünden bundan sonra karşına çıkacak insanları yargılama.


  • pastörizesüt  (19.02.18 17:44:52) 
nostradamus mode on: buraya yazılanlar daha ıstırap verici olacak, bu duyuru 3 vakte kadar silinecek...
nostradamus mode off-

sen hayaller kurarken kızın bundan haberi var mıydı? yazdıklarından ortada her şey belirsizmiş ama ara ara biraraya geliyormuşsunuz gibi anlaşılıyor. bu aralarda kız hayatına devam ediyormuş demek ki. seninle aynı hayali kurmayan birisi için hayatını çileye dönüştürmeye değer diyorsan acılara gömül. yoksa bi şekilde bunu kabullenip önüne bakman gerekiyor (demekle olmaz ama, gerekiyor)
  • her giriste sifresini unutan adam  (19.02.18 17:47:51) 
kardeş medeni olayım iyi olayım derken feminen, yumuşak bir beyfendiye dönüşmediğinden, barzo dediğin tarafında yatakta hatunu duvardan duvara sektiren, maskülen, bol testesteronlu bir arkadaş olmadığına emin misin?

İşin özünde hepimiz primal içgüdülere ve seçim mekanizmalarına sahibiz.

Ayrıca hatun sana samimi bir şekilde söylemiş, bırakmış ayrılmış sen hala nasıl bir mantıksa, beni seviyor(?) ama beni uzaklaştırmaya çalışıyor(?) mantığına girmişsin.

Neyse, ilaç diyorsan, the rational male.
  • KaraSakall  (19.02.18 18:31:16) 
elindeki tek bilgi adamın kötü tipi ve düzgün işi arabası olduğu. sen de tamamen genetik şansla elde ettiğin tipini öne sürerek daha çok hak ettiğini iddia ediyorsun. adam en azından tipinin negatif yanlarını kapatmak için çalışıp didinmiş diğer bir evrimsel seçilme faktörü olan güce yönelmiş. ne var bunda?

sen uzaktaydın o buradaydı.
  • oddyseus  (19.02.18 19:33:55) 
Siktir et kanka sana kız mı yok


  • Delay Fuze  (19.02.18 20:39:51) 
hepinize çok çok teşekkürler. evet kendisi bitirmişti. bir ben bitiremedim. aynı bölümde okumak da işi zorlaştırıyor, bir birimizi görmek durumundayız. gerçi bir dönem kaldı, sonra evlenir o zaten! belki de haklısınız. ağır başlı, naif birisi olmaktan çok *iç olmak lazım. gidip bir çakmak/yön sorup sonra da kahve içmeye davet etmek lazım. ama ben böyle birisi değilim işte. illa ki çok zaman geçireceğim, illa ki yakın olacağım. neyse. umarım bu acı da geçer diğer acılar gibi...


  • umutlarivarolankisi  (19.02.18 22:34:05) 
1 ve 2 numara neydi


  • xu  (19.02.18 22:39:13) 
Su an duymak istediğin son şey bu olabilir ama bence kadınlara fazla önem atfediyorsun. Tek kadına çok bırakma kendini.


  • twelfth  (20.02.18 10:51:46) 
geçen yaz bitmiş ama sen bırakma beniii diye kızı darladığın için belki üzülüp bırakamamıştır seni ama belli sevgisi bitmiş sırf sen istiyorsun diye seni kırmamak için devam edecek hali yok. evet zor belki ama sevmediği biriyle devam etmesi onun için de zor olacaktı. ayrıca ayrılmak için illa başkasının mı olması gerekiyor neyin kanıtını istiyorsun ki çok saçma, keşke uzatmadan ilk bitti dediğinizde olay kapansaydı sen de yoluna bakardın. neyse başkası çıkar yine karşına kimler kimleri unuttu sen de unutursun umutsuz olma.


  • pamuk helvalar cebe  (20.02.18 11:27:13) 
Ben de korkunç duyarsız biri gibi olmak istemezdim, ama sanırım öyleyim.
Daha üniversitede olduğunuza göre en fazla 19-23 aralığındasınız. Bu yıllarda her şey çok yoğun yaşanıyor tabii ama, neredeyse 99.9% kesinlikle söyleyebiliriz ki birkaç sene içinde bu, hayatınızda yaşadığınız en acılı ilk 800 olay listesinde falan bile olmayabilir. "Bu sorun önümüzdeki beş yıl içinde hala önemli olacak mı?" diye sorduğumuzda, biraz gerçekçi bakarsak, çok yüksek ihtimalle olmayacağını görebiliyoruz.

Ben öyle bin tane sevgilisi falan da olmamış, ama kendini tek kişiye de adamamış biri olarak, üniversitede aşkından ve ardından acısından öldüğüm sevgilime dair öyle pek bir şey de hatırlamıyorum açıkçası. Hatta geçen ay "eski mektuplarını buldum, sana göndereyim mi?" falan gibi bir şey söyledi de, "ya at gitsin bye" diye cevap yazdım sadece tekrar hortlamasın diye. Zira insanız, değişiyoruz, bugün sevdiğimiz şeylere dair kriterlerimiz değişiyor, acı eşiğimiz değişiyor, bazen canımızı yakan bazı kişilere hak veriyoruz bile... falan filan.

Yazım dilinizden olayı biraz fazla dramatikleştirdiğiniz sonucuna da varıyorum. Bana sarılan kollar vs... Yani size sarılmış olabilir de, her şeyden önce kadının kendi kolları onlar, canı ne isterse onu yapar. İlişkiyi bu kadar sahiplik olarak görmeyin. Sizi sevmeyen ve istemeyen insanları ikna etmeye çalışmayın. Sevgi içinde zorluklara dayanmak, birlikte bir şeylere göğüs germek tabii ki vardır ama bu zorluklar ilişkinin kendisi olmamalıdır.
  • sopiro  (20.02.18 11:47:24) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.