[]

bu nasıl bir nefret?

eksisozluk.com

abi tamam reddedilmişsin, doğal bir şey değil mi bu? ki kimse kimseyi kabul etmek zorunda değil.

bir insan niye bu kadar karşı cinse komple nefret duyar? çok korkunç, düşünsenize arkadaşınız yanınınızda böyle konuşuyor, çok korkunç değil mi? ben mi abartıyorum?


edit: reddedilmişsin zaten, istenmedin. daha nereye "sikmek"ten bahsedebiliyorsunuz? sevgili değilsin, bişi değilsin. ben hala anlayamıyorum. acayip sert fikirler bunlar. organlarınızı silah olarak kullanmayı normalleştirmeyin lütfen.

 
bilindik ss kuralını söylemiş. öküz olmayın hatta demiş. ben bi nefret göremedim.


  • attila  (19.02.18 17:09:00) 
nefret görmedim bende ss kurallını söylemiş.


  • denklemci  (19.02.18 17:12:15) 
nesi nefret?

Güzel sevişin tatmin edin tatmin olun, yoksa ilişkide sorun çıkar demiş.

Ss kuralı geçerli adam bunu söylemiş
  • KaraSakall  (19.02.18 17:14:12) 
SS +1

Ben mesela hayatımda güzel giden ilişkiyi bir yerde sabote etmeyen kadın görmedim daha. Gerçek ya da kurgu fark etmez. Eminim ki kadınlar da aynı şeyi söyleyeceklerdir erkekler için.
  • nawar  (19.02.18 17:17:56) 
bunda nefret yok yahu.

sikin dedi diye illa nefret söylemi bu diyemeyiz ki. adam seksin ilişkideki öneminden bahsetmiş ki haklı.

ayrıca öküz olmayın, romantik sürprizler yapın bile demiş. daha ne desin.
  • elorelia  (19.02.18 17:20:11) 
Umutko haklı, çiğlik ve kıroluk var. Yoksa cinsellik her türlü sorunu çözer demenin daha insancıl yolları olmalı.


  • roket adam  (19.02.18 17:27:10 ~ 17:27:29) 
reddedilmiş insandan bahsediyoruz? istemiyor ki zaten seni? zorla mı? beni de reddettiler, biraz üzüldüm sonra dedim napalım, sevmeden seviyormuş gibi mi davranıcaktı o türlü daha çok üzülürdüm.

dear god make me a bird, umutko ve roket adam'a katıldığımı belirtmeden edemicem.
  • bunaldım a dostlar  (19.02.18 17:31:08) 
Burada mantık hatası var. Reddedildiğin insanı nasıl sikeceksin? Zaten sikmeni istemediği için seni reddediyor.


  • nickini degistiren yazar  (19.02.18 18:18:44) 
Ben buradaki "sikin"i gerçek anlamı ile almadım. 4S kuralı olarak yorumladım ben. Ben mi yanılıyorum, öyle yorumlayanlar mı?

@der meister ne güzel yazmışsın. 2 sorum olacak kusura bakmazsan. Şu anki sevgilin ile ilişkin nasıl? Ne kadar süredir birliktesiniz? Seninki sürtünmesiz ortam gibi olmuş. Lise fiziğinde, soru çözerken gördük sadece. Gerçek hayatta karşılığı yok. Keşke dediğin gibi olsa. O ilişki hiçbir zaman yürümez demiyorum ama yürüse de saçma sapan kavgalar, sorunlar çıkar.
  • nawar  (19.02.18 18:54:41 ~ 18:56:08) 
@nawar, şu an ilişkim yok ama yaşadığım tüm ilişkilerde bu şekilde davranmaya gayret ettim ve karşımdaki insanlar da gerçekten aklı başında kişiler oldukları için bu açıdan hiç sorun yaşamadım.

ha bana söylemedikleri halde belki beni zayıf bulmuşlardır, "aaa manyak bu" demişlerdir, orasını bilemem ama ben kendi adıma doğru bildiğim şeyden vazgeçmeyi düşünmüyorum açıkçası. bak yeri gelir trip atarım yazmam. benim söylediğim şu: karşı tarafa acı çektirmek, onu "kontrol etmek" için bilerek böyle aptallıklar yapmam. ipler senin elinde, ipler benim elimde... böyle ilişki olmaz. birbirinize güveneceksiniz, birbirinizin iyiliğini isteyeceksiniz. böyle olduğu zaman zaten kimse karşı tarafı kontrol etme, burnunu sürtme, süründürme ihtiyacı hissetmiyor. insan bunu sevdiğine yapmaz, yapmamalı. dediğim gibi tartışmalar, kavgalar olur. yeri gelir küsüşürsünüz, konuşmazsınız, birbirinizi kırarsınız. ama bunu "kontrol" amaçlı, bilerek ve isteyerek yapmak benim gözümde büyük adilik. ben birine aşıksam onunla huzur bulmayı, onunla birlikte güzel yaşamayı isterim; savaşmayı değil. ben ilişki yaşarken yorulmak ve her şeyi en ince ayrıntısına kadar düşünmek istemiyorum. ikimiz de neysek o olalım, birbirimize uygunsak zaten güzel gider her şey. gitmediği yerde de konuşuruz, iletişim kurarız, orta yol buluruz. nitekim bu açıdan hiçbir sevgilimle olan ilişkimde sorun yaşamadım, her şey çok iyiydi. benim için sevgili üzerinden ego tatmini yapılacak, strateji savaşı verilecek biri değil. giderim europa universalis falan oynarım strateji geliştirip savaşmak istiyorsam.

ben buyum, böyle sevmeyecekse de sevmesin zaten. ben böyle düşünüyorum. tabii ki güzel bir ilişkim olsun, sevdiğim biriyle mutlu olayım isterim ama benim istediğim şekilde olmayacaksa laf olsun diye sevgilim olmasına da ihtiyacım yok açıkçası.

çoğu kişinin anlamadığı şu: benim söylediğim tarzda bir ilişkiyi "köpeklik" olarak görüyorlar. hayır. kendisine saygısı olan insan nerede durması, neye "hayır" demesi gerektiğini bilir. anlayışlı olmak, ilişkiyi kavgaya ve stratejiye dönüştürmemek, karşı tarafın her dediğine "he" demek anlamına gelmiyor. dediğim gibi, iki taraf da kendini ve karşısındakini tanıdığı/sevdiği sürece bunlar zaten sorun olmuyor; senin zayıflık gösterdiğin yerde o seni kolluyor, onun zayıflık gösterdiği yerde sen onu kolluyorsun.

valla bilmiyorum, belki ben çok safım ama sevdiğim insanı "süründürmeyi" hiç düşünmedim. beni sevmesi, bana sadık kalması için köpekleşmeye ihtiyacı varsa zaten istemem kendisini, eksik kalsın. beni özgür iradesiyle, olduğu kişi için, olduğum kişi için sevmiyorsa ne anlamı var?
  • der meister  (19.02.18 19:04:26 ~ 19:08:36) 
@der meister Olabildiğin kadar kişi ile birlikte olmak isteyen biri gibi durmuyorsun. O zaman neden istatistik belirtecek kadar fazla ilişkin oldu? Birlikte olmak istediğin (sevgili olarak) kadınların yarısından fazlası ile birlikte olabildin mi, yoksa "friendzone"a mı yolculuk ettin? Prensiplerini savunduğun ilişkilerin neden bitti?

Bunların hepsinin cevabı yukarıdaki konu işte. Ben senin düşüncen yanlış demiyorum. İlişkiler taht oyunlarına dönüyor ve o şekilde uzuyor. Senin düşüncen yürümeyen ilişkiler analizi yapsan ciddi bir çoğunluğun paylaştığı düşünceler. Ben karşındakini köle et demiyorum ama nihai huzur ortamında yürüyen, yürüyebilen ilişki yok. Hatta ilişkide alttan alan, Sorun çıkarmamaya çalışan kişi genelde sorun kaynağı görülen ya da terk edilen kişi olur.

Yani iş "ideal denkleme" gelince hepimiz senin gibiyiz. İnternet, sohbet ortamları falan hep bu şekilde düşünen dolu. Gel gör ki bu kişilerin hiçbirinin uzun ömürlü, sağlıklı ilişkisi yok. Az da olsa işin içine oyun, taktik, hile (aldatma değil) katmadan yapabilen yok. Yani o bir tespit değil, temenni. Ben de senin gibi düşünüyorum ama ilişkiler taht oyunlarına dönüyor diye sıkıldım açıkçası. Sevgilim yok bir arayışım da yok o yüzden.
  • nawar  (19.02.18 19:18:56) 
Bir gün biri gelir ondan daha iyi sker. Bu sefer de aldatılmış olur. Bu işlerin bir mantığı yok. Kendince teori üretmiş.


  • dissendium  (19.02.18 19:29:52) 
@nawar, çok sayıda ilişkim olmadı ki. bir de şu var, 23 yaşındayım. her zaman her şey tutmuyor. her şey iyi gitse bile sonunda kopuyor bir yerden. haklı olabilirsin çünkü ilişkilerimde terk edilen taraf daima ben oldum ve hiçbirinde sebep dahi belirtilmedi ahah :) ben kendimi biliyorum ama. bu işin doğrusu, yanlışı olduğunu da düşünmüyorum. yani herkesin yaşam tarzı, ilişki dinamiği, sevgilisinin durumu ve onun düşünceleri vs. farklı sonuç olarak. ayrıca "herkesin temennisi bu" demişsin ama katılmıyorum, açıkça sevgilisini köpek etmesi gerektiğini, sadece bu yolla elinde tutabileceğini söyleyen çok fazla insan var. huzurlu, sakin, tarafların birbirini anladığı ve sevdiği, itmek yerine çekmeye çalıştığı bir ilişki istediğini söyleyen pek insan görmedim ben işin açığı. eski sevgililerime sorarsan pek de alttan alan, anlayışlı biri olmadığımı söylerler muhtemelen. ne düşündüklerini bilmiyorum açıkçası şu an. dediğim gibi, tam olarak neden terk ettiklerini de bilmiyorum.

bu arada gerçek anlamda ciddi olduğunu düşündüğüm, özel saydığım iki tane ilişkim oldu. daldan dala atlıyor değilim. kaldı ki istesem bile öyle bir kapasitem yok, flörttür sevgililiktir pek becerebildiğim şeyler değil. biraz memur kafası yani, "kafam rahat olsun" adamıyım, o açıdan haklı olabilirsin evet. belki sıkıcı, belki heyecansız, belki yetersiz bulmuşlardır. ben bilmiyorum. ilişkimiz bittikten aylar sonra konuştuğum oldu, o zaman bile olumsuz bir şey söylemiyorlardı ama sonuç olarak terk ettiler yani, nedenini onlar bilir.

sonuç olarak ben her şekilde bu entry'deki mantığın iğrenç ve çiğ olduğunu düşünüyorum. benim gözümde ağır özgüvensizlik ve basitlik göstergesi. şahsen bu kadar agresif, koskoca ilişkiyi bu kadar sığ bir şeye indirgeyen biriyle öbüşmem bile eheh.

***

edit: dissendium gardaşımın yazdığını şimdi gördüm, çok doğru söylemiş. konu buysa eğer "iyi sikmenin" sınırı yok. her zaman senden benden daha "iyi sikecek" birisi var, olur. ben kendi adıma bu kadar basit ve ilkesiz bir hayvan olmadığımı düşünüyorum, "daha iyi sikiyor" veya "daha iyi sikebiliyorum" diye (gerçek veya mecazi anlamda) sevdiğim insandan vazgeçmem. cinsellik veya "ruhunu sikmek" önemli olabilir evet ama her şey değil. ilişkim kökten buna bağlı olacaksa damacana skerim çok affedersiniz, bunun için kadına veya flörte ihtiyaç yok.
  • der meister  (19.02.18 19:29:59 ~ 19:31:52) 
ordaki iyi sikmenin cinsellik manasında olmadığı çok açık. adam işte "hep iyi niyetimizden kaybettik" goygoyu yapıyor kuyruk acısından.


  • ghilleinthemist  (19.02.18 19:35:33) 
@der meister senin hayatın da benim dediğime geldi işte. Dur özelden yazayım diyaloğa döndü burada :D

Ekleme: sığ bir bakış olduğu doğru ama bu onu haksız yapmaz. Söylediklerinin işe yaradığı/yarayacağı gerçeğini maalesef değiştirmez.
  • nawar  (19.02.18 19:42:23 ~ 20:05:36) 
Nefret değil de sığlık. Çiğlik +1


  • femme vitale strikes back  (19.02.18 19:49:04) 
Burada nefretten çok gerizekalılık ve avamlık var +1


  • i m cool with that  (19.02.18 21:24:20) 
@attila, ahahaha 6 aydır her allahın günü "eski sevgilimi özlüyorum" diye ağlıyorum, demek ki bir de cool görünmeye çalışmasam neler yapacakmışım. bu kafadaki birinden daha farklı bir yorum beklemiyordum zaten. böyle sığ ve aptalca bir bakış açısına sahip olmayınca cool görünmeye çalışıyoruz tabii, sen de haklısın. ben kendimce doğru olanı, düşündüğümü söyledim. bunu "cool görünme" çabası olarak algılamana neden olacak kadar ne butthurt'lük yaşadın bilmiyorum ama umarım toparlarsın.


  • der meister  (19.02.18 21:54:26 ~ 21:55:48) 
Ya siz başlığın hortlama nedenini tam takip etmemişsiniz arkadaşlar. İlk yazan kişi, kadının eski sevgilisini unutamadığından bahsetmişti. Burada linki verilen entry de konu ile uyumlu olmasa da "eğer iyi seks yaparsanız eski sevgiliyi falan unutur" demeye çalışmış. Yani seksten bahsetmiyor değil. Ama kendince "ben iyi sikerim" iması yaratmaya çalışmış başlıkla uyumsuz olsa da..


  • twelfth  (20.02.18 11:02:45) 
başlıkla içerik hatası var bence, ne alaka diyorum her okuyuşumda.

@der meister: cooldan daha çok olması gereken insan gibi insansınız, saygılar efendim, sizi bozmalarına izin vermeyin.
  • bunaldım a dostlar  (20.02.18 17:23:35) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.