[]

Istanbul kar

Istanbula bir daha kar yagmaz mi sizce bu sene?Subatta bitmek üzere.Gecen sene ne güzel yağmıştı kürek kürek toplamıştım balkondan.Tahminleri ve görüşleri alalım.Şehir merkezinden bahsediyorum bu arada.




 
bence %5'in altına düştü yağma ihtimali.


  • ozdek  (19.02.18 17:03:02) 
yağmaz, şubat tahminlerinde gözükmüyor zaten. En son ne zaman mart ayında yağdı ben hatırlamıyorum bile. işin garibi Ankara'ya bile bu sene yalnızca 2 gün kar yağdı onlar da 1 gün dayanmadı.


  • a darkness coming  (19.02.18 17:06:10) 
Mart ayında kar yağar, tutar ama çabuk erir.


  • catch the arrow  (19.02.18 17:14:41) 
amatör meteorologların tahminlerine göre önümüzdeki haftasonu kar geliyor. geçen seneki kadar kuvvetli olmasa da örtü oluşacak diyorlar. tabi 6-7 gün uzun süreler ama ihtimal %70lerde gösteriliyor.

edit: hatta mgm de karla karışık yağmur göstermiş
  • oekuklu  (19.02.18 18:46:27 ~ 18:46:51) 
yağar, ama çabuk erir +1


  • thomson'un uzumlu keki  (19.02.18 18:49:45) 
ay sonu, mart başı gibi kar yağabilir. sistemlerde bir şeyler görünüyor ama bu sene çok kazık yedik, o yüzden bir şey söylemek için erken. mesela 4 gün önce, 27 şubat-3 mart arası neredeyse tüm türkiye'ye deli gibi kar veriyordu. kayboldu sonra, avrupa'ya kaçtı hepsi.

trakya'ya güzel kar yağacak gibi, orası neredeyse kesin. ama istanbul şehir merkezi olsun, ege veya iç anadolu olsun vs. oraya gelir mi, gelirse ne kadar gelir, şu an için kestirmek zor.

ama bi' şeyler var yani, kar yağması ihtimal dahilinde. tutacak kadar hemi de. yalnız bu sistemler beklendiği gibi gelirse bulgaristan, polonya, romanya falan bir metre kar alır. haberlerde görüp ağlarız.
  • der meister  (19.02.18 18:49:47 ~ 18:50:28) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.