[]

Antep'te nereleri görmeli?

İş için Antep'e gideceğim. İlk defa gidiyorum. Şurayı mutlaka gör, burada bunu yemeden sakın dönme dediğiniz şeyler nelerdir? Beni bu konuda aydınlatırsanız sevinirim.

Şimdiden teşekkürler.


 
Zeugma Müzesi (burası önceliklidir mutlaka görünüz)
İmam Çağdaş (yiyiniz içiniz)
Bayazhan (akşam vakti içmeye güzel mekan)
  • cliquot  (19.02.18 17:03:39) 
Metanet - beyran
Zekeriya usta - katmer
Halil usta - kusleme
Almaci pazari gulluoglu - mihrimah
  • fakyoras  (19.02.18 17:03:40) 
Oyuncak müzesine de git. Eğlenebileceğin bi yer.


  • valarmurgulis  (19.02.18 17:19:36) 
İmam çağdaştan baklava aldık kötüydü
Safari park vs var gezilebilir
Cam müzesi mutfak müzesi hamam müzesi zeugma görülmeli
Antep kalesine zaten çıkarsınız diye düşünüyorum kalede hediyelik eşya satan bir dükkan var orada bir amca var ona mutlaka uğrayın size turist rehberi verip anlatıyor her yeri gezi dönüşü ugramıstık söylediği yerleri gezemedik çok üzüldük
Halfetide tekne turu yapabilirsiniz birde
  • hernezıkkımsa  (19.02.18 17:26:27) 
Önce yapılmaması gerekenleri sıralayayım.

İmam Çağdaş2ta yemeyin veya oradan baklava almayın.
Küşleme için Halil ustaya gitmeyin.

Baklavayı son yıllarda (bence) en iyisi olan Çelebioğlu'dan alın.(merkez şube)
Küşleme yiyecekseniz Halil ustanın kardeşi olan, Küşlemeci Mehmet ustada yiyin. onun kadar reklam yapmadığından o kadar meşhur olmasa da daha lezzetli ve daha uygun fiyatlıdır.
Bakırcılar çarşısını görün.
Tahmis Kahvesinde menengiç kahvesi tadın.
Sakıp Usta'da beyran için.
Katmerci Zekeriya Usta'da sabah erken saatlerde Katmer yiyin. (tatlıyla aranız iyiyse)
Nohut dürümü yiyin. (en iyi diyebileceğim biryer yok.)
  • oxyden  (19.02.18 17:37:24) 
Halil ustaya gitmeyin demeye geldim. Halfeti için de zaman ayıracaksanız araba kiralamanızı öneririm taksiden ucuza den geliyor. Taş evler bölgesini görün.


  • kullanıcıadımbuolsun  (19.02.18 18:42:54) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.