[]

Aynı anda birkaç kişiyle flörtleşmek aldatma sayılır mı?

Birkaç kişiyle görüşüyorsunuz ancak hiçbiriyle adı konmuş bir şey yok. Aralarından birisini seçiyorsunuz ve sevgili olmaya karar veriyorsunuz. Bu olayda seçilen ve sevgili olunan kişi siz olsaydınız kendinizi aldatılmış hisseder miydiniz?

Cevaplara yaş ve cinsiyet bilgilerinizi de eklerseniz sevinirim.


 
Görüşmek /flörtleşmek ayrımı iyi çizilmeli. Birileriyle sadece tanışmak için ilk birkaç seferi görüşüyorsam pek sıkıntı değil ama flörtleşme giriyorsa işin içine, yani kurdur, iltifattır, duygudur o zaman yalnız bir kişi olmalı.
Yani benimle görüşen bir kişi ile güzel bir samimiyetimiz olduysa, flörtleşiyorsak başkaları olması rahatsız eder tabii.
26e
  • senolll  (19.02.18 14:35:12) 
flörtleşmelerden birinde duygular devreye girmeye basladiktan sonra digerleri devam ediyorsa rahatsiz olurum. yanlis bulmaktan bahsetmiyorum, bunun siradan bir sey olduguna da ikna olabilir insan ama rahatsiz olmayi engellemez.


  • her giriste sifresini unutan adam  (19.02.18 14:56:24 ~ 14:58:12) 
Şimdi çirkefleşeceğim. Ben okuduğumda otomatikman "Diğerleri ne hisseder" gibi anladım ama meğerse onların adı bile geçmiyor, seçilen insan için soruluyormuş. İnsanların duyguları var. Birine kur yapıp, umut verip sonra "adı konmuş bişey yok zaten" diye bırakmak çok acımasızca, insanlar sizin de onlar gibi duygu taşıdığınızı varsayıyorlar ve sizinle ilgili hayaller kurabiliyorlar. Çok ah alırsınız.


  • :)  (19.02.18 15:30:47) 
Valla devir böyle, aldatma filan sayılmaz.
30K

  • lcha  (19.02.18 16:13:41) 
Hayır, hissetmezdim. Adı konana kadar sorun yok.

27, Erkek.
  • yirmisantim  (19.02.18 16:48:21) 
Sistem böyle yürüyor zaten tek tek denesen ömür yetmez.


  • gozu acik sevisen yahudi  (19.02.18 17:16:19) 
Ortada ilişki yokken birden fazla kişiyle flörtleşmede herhangi bir sorun yok bana göre. Çok normal.


  • i m cool with that  (19.02.18 21:30:12) 
Adi konana kadar aldatma saymam, hatta hak da veririm.
34k

  • aychovsky  (19.02.18 21:40:04 ~ 21:40:11) 
1- Aldatma sayılmaz.
2- Ben bu tarzda hareket eden bir adamım.
3- Ama bu kafa yapısına sahip bir kadın bana itici gelirdi.

36E
  • twelfth  (20.02.18 11:08:48) 
gözleri açık dolaşmak tehlikeli abartıldığında zamanla kendinize ait bir gözünüz kalmayabilir dikkat


  • lubbullub  (21.02.18 07:17:38) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.