[]

Turuncu kazak ile ne renk oje

iyi gider? Altına ne açık ne koyu mavi kot pantolon ve taba rengi bot giyilecek.

Ek olarak, aynı şekilde cart kırmızı kazak ile nasıl bir oje güzel gidebilir?


 
İkisi için de pastel nude tonları demek geliyor içimden.


  • elorelia  (19.02.18 08:59:17) 
Cart kırmızı kazak giymişsem, oje de sürmeyivereyim diye düşünürdüm ben. Siyah pantolon veya etek giyiyorsam, siyah olabilir belki?

Turuncu için de aynı şey geçerli, illa ısrarcıysam, manikürle falan zaten bir şeyler yapılacaksa French derdim.
  • sopiro  (19.02.18 09:11:42) 
Ben turuncu ile mavi oje kullanıyorum sık. Kırmızı ile de french bence.


  • mojiziku  (19.02.18 09:17:45) 
Resmen benim bugunki kombinim benimki Siyah pantolonlusu. Bende somon oje vardı ama özellıkle sürmedim dünden kalma. French yada beceremem dersen sadece iki kat rakı beyazı ojeninn kurtaramayacağı kombin yoktur bence.


  • hernezıkkımsa  (19.02.18 20:01:23) 
lacivert. turuncunun kontrast rengi.


  • battal gemalmaz  (19.02.18 20:05:42) 
Koyu mavi


  • shenergy  (03.03.18 01:35:07) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.