[]

istanbul samsun arasini otobusle sahilden?

gitme imkani var mi?
soru garip gibi oldu ama durum şu:
tüm o güzelim karadeniz sahilini deniz kenarindan gecmek istiyorum, lakin karayollari haritasina ve sehirlerarasi otobuslerin guzergahina baktigimda samsuna kadar kiyidan degil de iceriden bir yoldan gidiliyor, halbu ki kiyidan da bir yol var haritaya gore ama sanirim daha uzun/maliyetli oldugu icin kullanilmiyor, simdi soru şu: kiyinin dibinden nasil giderim, bu yolu tercih eden bir firma falan var mi? bir de bu kiyidan gorunen yol denize ne kadar yakin bilen var mi?
samsundan sonrasi zaten bildigin karadeniz sahil yolu, leb-i derya, artvine kadar sorun yok:))

 
direkt böyle bir seçenek yok. ancak istanbul -sinop-samsun aktarmalı falan olabilir.


  • istege bagli sigortasiz  (18.02.18 23:57:39) 
Bildiğim kadarıyla yok. Zaten otobüslerin o yolu kullanmaları çok saçma olur.


  • harvey  (18.02.18 23:59:56 ~ 19.02.18 00:00:31) 
İstanbul samsun arasında sahil yolu kullanılmıyor maalesef. Kullanmaya çalışsaniz o yol kaç saat tutar tahmin bile edemiyorum. Bati karadeniz sahilinde dogu karadeniz gibi otoyol yok bildiğim kadari ile.


  • cabiday  (19.02.18 00:04:53) 
batı karadeniz sahil yolu uçurumlar ve virajlarla dolu. bırakın otobüsü binek araçla bile gitmek tehlikeli.


  • japon askeri  (19.02.18 01:25:31) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.