[]

kocaman burgerler

twitter.com

su resimdeki burgerleri yeme adabi nasildir ? bir yere gittigimizde canim cekmesine ragmen sirf ugrasmamak icin siparis etmiyorum bu burgerleri. ama merak da ediyorum.


 
ben direk isira isira yiyorum. ikiye bolunmesinden hoslanmiyorum :(

gecen yemek yedigim biri catal bicakla keserek yedi, hayatimda ilk kez catal bicakla burger yendigini gordum.
  • fakyoras  (18.02.18 23:37:10 ~ 23:39:47) 
Ben de merak ediyorum, çatal bıçakla yenecek türden de değil, elle şapır şupur da


  • oekuklu  (18.02.18 23:37:29) 
Bıçakla ikiye bölüyoruz ortadan, daha sonra iki ayrı burger gibi davranıp ele alıp dalıyoruz.


  • hedep  (18.02.18 23:37:52) 
güzelcene elinizle sıkıştıraa sıkıştıra ısırma suretiyle yiyorsunuz, oraya buraya bulaşan sos, peynir ve türevlerine aldırmıyorsunuz.. bazı yerler ikiye bölüp getiriyor direkt, yemesi de kolay oluyor. belki siparişi verirken bunu rica edebilirsiniz.


  • blacksky  (18.02.18 23:38:27) 
Ben çatal bıçakla yiyorum. Batırdıkları şişleri çıkarmamak iyi oluyor, malzemeleri bir arada tutuyor.


  • fotrsapka  (18.02.18 23:39:43) 
nasıl ki pizza elle yenmesi makbul bi yiyecek, hamburger de öyle. aşağıda kalan kısımdan sıkıca bastırıp ağzın sığdığı kadar ufak ufak ısırmak suretiyle de yenebilir, ağzı kocaman açarak yumulmak suretiyle de. kimse "hayvana bak" demez yani, o konuda bi çekincen olmasın. ha, sonradan görme artisler diyebilir ama onları da takmayıver.

kadıköy'de insanlar rahat rahat yesin diye müşterisine eldiven veren hamburgerci var mesela, b.o.b
(güzeldir, tavsiye olunur tr.foursquare.com )
virginia angus da sargı bezi formunda, annelerimizin beslenme çantalarına koydukları gibi ıslak bez/mendil veriyor. kısacası içinden geldiği gibi göm gitsin.
  • Bruce  (18.02.18 23:48:17) 
Sipariş verirken ikiye bölmelerini rica ediyorum, sonra da ısırarak yiyorum. Çatal bıçakla burger yemek hiç keyifli gelmiyor bana.


  • pike  (19.02.18 00:20:31) 
o sapladıkları kürdanı çıkarma. burgerin kayıp yamulmasını çok güzel engelliyor.

burgeri tutunca da serçe parmaklarınla ekmeğin altından tut.
  • kibritsuyu  (19.02.18 03:52:31) 
Bulundugum yerde hamburgerler hayvan boy; bir arkadasim yarisini yiyip yarisini eve sardirdi gecen. Benim de elim kucuk, ince bir hamburger olsa tutarim ama elime sigmiyor hamburger ikiye, uce bolununce de. Inceltilmedigi surece basparmagim gerilmekten agriyor, sabit tutamiyorum. Bir de ekmegi de sinirli yedigim icin ust ekmegini atiyorum, alt ekmegini de tabak gibi kullanip onu karman corman karistirarak catalli bicakli girisiyorum. Arada alt ekmeginden bir iki lokma da kesiyorum.


  • aychovsky  (19.02.18 03:58:16 ~ 04:08:02) 
zaten hayatı fast food tadında yaşadığımızdan bari yiyeceğimiz fast food olmasın normal lokantadan bıçak-çatalımla köftemi yerim.


  • biravekahve  (19.02.18 04:04:16) 
İkiye kesilir öyle servis edilir, biz de o kültür yerleşmedi henüz sadece büyüklük önemli nasıl yenecek düşünen olmadığı için, amerikada sorarlar ,ikiye keser verirler


  • Uncle Sam  (19.02.18 07:55:27) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.