[]

Boğazım çok fena, yardım edin

Sabahtan beri affedersiniz balgamdan öyle bir tıkandı ki boğazım sesim çıkmıyor, ne yaptıysam da atamadım. Asist ilacı, ılık içecekler, bol bol acı yemek, bitkisel karışım, bal soğan, bal zencefil, mentöllü şekerler, buhar makinesi, ne yaptımsa açamadım. Allah aşkına bir yardım edin nasıl açılır. Acile gitsem bu durumdan anlayan birileri varmıdır?




 
Bol sıvı tüketmelisiniz. Sanırım Faranjit olmuşsunuz. Bende de olmuştu doktora gitmenizde fayda var.


  • gezentikcanlı  (18.02.18 20:29:19) 
balgam ciğerden gelir, gırtlaktan değil. bu yedikleriniz boğaz için faydalı olabilir. solunum yolları biraz yavaş iyileşiyor. o yüzden hemen etki beklememek lazım.


  • sttc  (18.02.18 21:32:33) 
Bol sıvı+1 Hele asist kullanıyorsan çok bol sıvı almalısın. yoksa ifrazatı atamazsın. Asist topluyor ama yoğun topluyor atabilmek için vücuda bol sıvı yollaman lazım.
Sarımsak çiğne iyice boğazının her tarafına değsin.
Öksürük ve balgam söktürücü olarak kara turp ve bal kullanabilirsin. Turpun altını üstünü kes, içini biraz oyup içine bal koy, öylece bi çay bardağına koy. bal bardağa süzülünce iç. Öksürüğe balgam sökmeye birebirdir.

Anason da balgam söktürür. Antibakteriyel ve hafif spazm gidericidir.

Geçmiş olsun.
  • hayat aklini konusacak bir filozof uret  (18.02.18 22:15:14 ~ 22:15:57) 
Zencefil çayı iç iyi gelir


  • boran79  (19.02.18 01:54:12) 
Doktor sonrası editi: Farenjit teşhisi kondu, bir torba ilaç verildi.


  • placebo z  (19.02.18 23:03:11) 
sıcak, cok sıcak değil.

limon ve bal karışımı iç. bi de dinlen.
  • danton  (19.02.18 23:05:04) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.