[]

sürekli aynı parfüm vs. her gün farklı parfüm

5 farklı parfümü var mesela kişinin, 5 gün farklı farklı sıkmak mı daha iyi etki bırakır insanlarda, bitene kadar aynı parfüm mü?
özellikle erkekler için.



 
Ayni parfümü kullanırım parfüm bi nevi imza gibidir


  • all girls dream  (18.02.18 20:32:38) 
Her gün farklı parfüm sıkmak kadar saçma bir şey yok.


  • kablelvuku  (18.02.18 20:37:37) 
ya, bunlar kilikla, mekanla alakali.


  • e haliyle  (18.02.18 21:20:09) 
Kıyafete bağlıdır bu.
Çok klasik, iki dirhem bir çekirdek giyinirsen parfümünü de bir tık daha iddialı kullanabilirsin.
Spor giyindiğim günlerde daha hafif bir parfüm kullanıyorum ben.
  • chitosan  (18.02.18 21:24:41) 
Mekana baglidir. Ise giderken kullanilan parfüm, arkadaslarla çikilirken ya da daha özel bir durumda kulanilan parfüm farkli olabilir. Is için, mevsime göre, hava durumuna göre degisik parfümler kullanilabilir.


  • pinocchio  (18.02.18 22:37:32) 
Hep aynı parfüm. Kokuyu alan x’in kokusu bu diyebilmeli bence


  • hernezıkkımsa  (18.02.18 22:59:06) 
1-standart yaşam parfümü orta bütçeli
2-spora gittim kokmayayım parfümü düşük bütçeli
3-özel gün beni beğensinler parfümü yüksek bütçeli
4-özel gün işi bana versinler parfümü yüksek bütçeli
  • dedim dedim de kime dedim  (18.02.18 23:03:23) 
Bunun belli bir standardı yok, ortama ve ruh haline göre değişir. Misal ben tek parfümle hayatta yaşayamam, canım arada değişiklik ister. Ancak genelde kullandığım parfüm bellidir (iki parfümü karıştırıp sıkıyorum aslında). Diğerlerini de ruh halime göre zaman zaman.


  • i m cool with that  (18.02.18 23:13:33) 
Farklı ortamlar için farklı parfümler tercih edilebilir, hatta farklı mevsimler için değişmesi daha iyi bile olur ama her gün işe giderken farklı parfüm sıkmak çok iyi bir fikir değil bence. Mont, atkı vs gibi birden fazla kez yıkamadan kullanacağız şeylere bir parfüm kokusu sinmişken ertesi gün farklı parfüm sıkmak hoş olmayabilir. Kokular karışır, o gün özellikle kokmak isteyeceğiniz biçimde kokmayabilirsiniz.


  • pike  (19.02.18 00:37:14) 
Her gün aynı olması gerekmiyor bence. 5 gün farklı farklı olması da bir o kadar saçma ama.

Ben kışın daha çok kışlık parfümlerimden, o günkü ruh halime ve giydiğim kıyafetin spor olup olmadığına göre de yazlık sayılabilecek daha fresh parfümlerimden sıkıyorum. Sürekli aynı parfümden sıkılırım. 5-6 çeşit parfümüm var kafama estiği gibi takılıyorum.
  • chicha  (19.02.18 14:11:30) 
Okulda-is yerinde insanin ayni kokmasi, her gün farkli parfum kullanmamasi daha hos bence, akilda kalici oluyor.

Bitene kadar ayni parfumu kullanmak icin, yaz-kis ayni parfumu kullanmak gerekiyor ki, hic iyi bir etki yaratmaz agir bir kis kokusunu yazin sicaginda kullanmak ve insanlara bas agrisi vermek.
  • buf-e kür  (19.02.18 14:27:50) 
aksam/gunduz farkina gore farkli parfum kullanirim, gittigim yere/duruma gore farkli parfum kullanirim...

ama sureklı ayni parfumu kullanan cok tanidigim var
  • kamyonsans  (19.02.18 14:35:36) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.