[]

Size hediye alınan kitaba

Merhaba

Size hediye gelen kitaba not yazılmasından hoşlanır mısınız?

Yıllardır insanlara kitap hediye ediyorum ama her hediye paketini hazırlayışta kararsızlik yaşıyorum ya not yazılmasını sevmezse diye. Kişisel görüşüm bana hediye gelen kitaba not yazılsın isterim nitekim sahaflardan aldığım kitaplarda benden evvel insanların yazdığı notları tarih şehir isim vs görmek hoşuma gider. Bana gelince birine hediye aldığım kitaba güzel bir iki cümle, tarih şehir ve isim eklerim.

Siz ne düşünüyorsunuz?

 
Yazılsın ve yazmak isterim ben de.


  • attila  (18.02.18 20:08:28) 
isterim tabii ki. arkadaşlarımdan gelen 3 adet hediye kitabım var. artık çok nadir görüşüp konuşabiliyoruz ama bazen elim bu kitaplara gidince o notu görünce inanılmaz seviniyorum.


  • blacksky  (18.02.18 20:08:34) 
Yazılmasını isterim yıllar sonra açıp baktığımda hoşuma gider


  • hernezıkkımsa  (18.02.18 20:15:22) 
Hoşlanmam. Kendim de ufacık bir çizgi dahi atmam kitaplarıma. İlla not yazılacaksa bir kartla kitabın içine koyulabilir bence.


  • ms brownstone  (18.02.18 20:16:56) 
arkadaşım ön yüzünde brecht'e ait cümleler olan kartpostalın arkasına birşeyler yazıp kitabın sayfalarının arasına sıkıştırmıştı, hala saklarım. bu da bir yöntem olabilir


  • freebird5406_2  (18.02.18 20:20:07) 
Şu ana dek hediye olarak verdiğim kitapların ilk sayfasına, kitaplardaki karakterlere de atıfta bulunarak not yazmışımdır arkadaşım için. Bana da yazılsa çok hoşuma gider.


  • m e b  (18.02.18 21:47:13) 
kitap hediye ediyorsa not yazmasını da isterim.


  • pinkpeony  (18.02.18 22:14:25) 
ben istemem sanırım ya, kitapların çizilmesini hiç sevmem. bana hediye edilen kitaplarda şu ana kadar hiç not yoktu ve olsun da istemezdim herhalde.


  • nundu  (18.02.18 22:20:44) 
Şehir ve isim değil de güzel bir cümle hoş olabilir ilk sayfaya. Eğer kitabı vereceğiniz kişinin bundan hoşlanmama ihtimali varsa bir karta yazılabilir, o kitaba özel bir ayraç olarak kalır arasında.


  • pike  (19.02.18 00:40:28) 
Hediye eden nasıl hissederse diyelim :)


  • EasyTiger  (15.04.18 22:16:21) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.