[]

Kendi okulun partisinden atılmak

Olayı kronolojik olarak anlatayım. 5kişi karma bir şekilde bi masadaydık. Daha sonra sıkıldık. Başka bir masaya geçip kızlarla konuşmak için fırsat kollamaya başladık. Bu sırada 2 erkek masadan ayrıldık. Başka bir masaya geçtik yakın olmak için. Sonradan yanımıza barmen vs. tarzı bir adam geldi. Siparişinizi vermeniz gerekiyor yoksa başka bir yere almam gerekecek dedi. Biz önceden biletteki beleş bir içkiyi almıştık. Söyledik böyle olduğunu. Sonradan barmen onayladı ve ayrıldı masamızdan. Biz de 5 dakika sonra kızların olduğu masaya geçtik. 10 saniyelik bi merhaba hangi okuldansın gibi tanışma laflarından sonra dans etmek istermisiniz der demez arkamızda koruma belirdi ve şikayet geldi arkadaşlar dışarı almamız gerekiyor diye söyledi. Şimdi olay bu enikonu bir halde. Burada bizim ne gibi bir aşırılığımız var, rahatsız edebilecek kadar ne yapmış olabiliriz? Gidip tanışma girişiminde bulunmak hem de gece kulübü konseptli bir partide ne kadar itici ve şikayet etme sebebi olabilir? Objektif olarak görüşünüzü istiyorum. Ayrıca masasına gittiğimiz kızların şikayet edip etmediklerini bilmiyoruz. Üzüldüm bu durum yüzünden gerçek anlamda.




 
saplık satürasyonu n.ş.a 3.14'ü geçmiş, badigard bu tepkimeden dolayı olayı notralize etmek istemiş.

Çakamadın mı badigarda 2 tane? erkeğim diye dolaşıyonuz olm.
  • binder dandet  (18.02.18 14:39:13 ~ 14:39:28) 
partiye 5 erkek olarak gittiniz sanırım? masanızda kız yokmuş anladığım kadarıyla. bu şekilde içeri alınmanıza bile şükredin. okul partisi olduğundan sanırım. okul partisiyse niye 5 erkek ayrı takılıyorsunuz?

kendi masanızdan ayrılıp başka masalarda oturan insanların masasına oturup tanışmaya çalışmak/muhabbet etmek bizim ülkede yapılabilecek en son ve en salakça şey. ne alaka abi? kendi kız arkadaşlarınızla gelseydiniz o zaman, yiyip içip eğlenseydiniz.

ya da ortak arkadaş ortamı yaratıp birlikte takılsaydınız.

@acetamino, muhtemelen mekanı kontrol eden vs tiplerden biri farkedip mudahale ettirmiştir. şikayet edilmemişlerdir.
  • mahone  (18.02.18 14:44:58) 
kizlara yazmanizi oradaki guvenlikleri veya mekan sahibini taniyan 2-3 tip kiskanmistir. baska bir sey degil :)


  • baldur2  (18.02.18 14:46:53) 
baldur2 +11111


  • binder dandet  (18.02.18 14:48:50) 
@mahone 2 kız 3 erkek. Karma demiştim zaten açıklamada. Ayrıca kızlar önümüzdeydi ayrılmadılar masadan.


  • sack jparrow  (18.02.18 15:01:31) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.