[]

Tembellik, keyif düşkünlüğü ve bunlardan kurtulma yolları

YouTube ve sözlük beynimi ele geçirmiş durumda. Bitirmem gereken bir tez varken bunlarla vakit öldürüyorum. Bundan nasıl kurtulabilirim sizce? Tezimle uğraşmayı sevmemin yolları var mıdır veya? Teşekkürler.




 
bulursan burayada bir pasla başkan aynı dertlerden muzdaribim. nasıl bitecek bu tezler.sabah 5 e geliyor ben az önce kurtuluş son durak filmini izledim. hayır bu tez senesine kadar ne film-dizi aşığı birisiydim ne youtube. valla yamultu bu tez süreci. (birazdan pomodorocular damlar. Bi işe yaramıyor arkadaşlar o teknik bende)


  • ManikD  (18.02.18 05:52:42 ~ 05:55:15) 
Ben de bir zamanlar pomodorocuydum ama o zaman ailemleydim. Yediğim önümde yemediğim arkamda hesabı. Yine bir şey var gibi girdim siteye.


  • taktikmaktikyokbambambam  (18.02.18 12:16:17) 
inertia denen durumdasın.

hala sözlükte olduğunun için tanım yaptım:p
  • kediyiyenpiskopatfareyimben  (18.02.18 12:51:47) 
her gun en az bir sayfa mottosuyla bitirmiştim ben. 1 sayfa yazmadığım günler gerekirsr uyumuyordum o sayfa bitiyordu. sonra rayına girdikten sonra gaza basmıştım 1 ay önceden bitirip okeye dönmüştüm hoca ekstra bişeler kitlemesin diye -)


  • kveldulv  (18.02.18 12:53:46) 
Her gün bir sayfa kuralı + 1
Olmadı bir paragraf, olmadı bir cümle, olmadı bir kelime.. evet bu kadar motive olup puzzle yapıyor gibi yol almak gerekiyor. Sistem oturduktan Sonra zaten çorap sökügü gibi geliyor arkası..

  • grobet  (18.02.18 15:00:13) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.