[]

beynim çınlıyor

eskiden sadece çok yüksek müziğe maruz kaldığımda çınlardı, 1 gün sonra da geçerdi. şimdi artık sürekli beynimde bir çınlama var, rahatsız oluyorum. neden olabilir? aynı durumdan muzdarip kimseler var mı? teşekkürler.




 
kbb'ye görünmek lazım. ben lisedeyken annem ve babam sürekli kulaklık kullandığım için neredeyse her sene sağır odaya sokup işitme kaybı testi yaptırırlardı. şükür hiçbir şey çıkmadı.

müzikle değil beyinle alakalı başka bir problem olabilir. nörolojiye de gidebilirsiniz.
  • tanrinin kudret eli  (18.02.18 02:28:20) 
(bkz: kulak çınlaması)
(bkz: tinnitus)
eğer yüksek sesli müziğe maruz kalmaktan dolayı oluşmadı ise, yani tansiyon vb gibi sebeplere bağlı ise, bu hastalıkların çözümü ile çınlama da yok olabilir. ama iç kulak sinirlerinden kaynaklanıyorsa, çınlama sürekli olmuş demektir. mümkün olduğunca yüksek sese maruz kalmamaya çalışın ve önemsemeyin. ve tabii ki bir doktora görünün.
  • silent enigma  (18.02.18 04:25:47) 
Öncelikle bir doktora görünmenizi tavsiye ederim. Kalıcı ya da geçici duruma göre tavsiye vermek daha mantıklı olacaktır.


  • cancoskn  (18.02.18 16:42:13) 
geçmiş olsun 4 senedir sürekli çınlayan biri olarak tedavisi yok alışmaya çalış eğer tinnitus ise. ilk zamanlar kafanı duvara vuracak duruma geliyorsun zamanla alışıyorsun. iğrenç bişey kulak içindeki ses frekansı taşıyan tüy mü diyeyim ne diyeyim onlar arızalanıyor


  • apathetic  (18.02.18 16:51:56) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.