[]

Evlendiniz ve eşiniz sizi aldattı

Eşinizin iş gezisi altında çapkınlığa gittiğini öğrendiniz.Size ise açıklaması ben sadece basit heyacanlar ariyordum.Asla sana olan aşkımı kaybettim.Sadece öyle bir kaç dakkikalık zevk.İşim bitince çeketimi alır çıkarım.Bunu diyen kişi ortalama üstü bir gelire sahip.2 çocuğunuz var ve evliliğinizin 4.yılı.Tepkileriniz ne olur ?




 
Çok çok zor bir durum. Ben hala çok seviyorsam korkarım ki affederim. Zaten aklımda o kişiyle ilgili sorular oluşmaya başlamışsa affetmez bitirirdim.


  • pastörizesüt  (17.02.18 22:34:02) 
''Bunu diyen kişi ortalama üstü bir gelire sahip''

bunun konuyla alakası ne ise ben çözemedim, çözemiyorum. ama ortalama üstü ise dediğine inanır, affederim. ya sabır.
  • attila  (17.02.18 22:37:49) 
Bugün basit zevkler- yarın orta zevkler-öbürgün kırbaç.

Valla sana açık açık anlatıyorsa boşanmak tek çözüm. Erkeğim ama kaçak etin'de bir raconu var.
  • binder dandet  (17.02.18 22:38:05) 
ne olursa olsun affetmezdim, affedilmemeli de.


  • MtKrt  (17.02.18 22:38:16) 
Boşanırım. 2 dakikasına bakmaz. Boşanmadan uzun bi ayrılıktan sonra adam olursa hani gerçekten pişmansa falan bi deneyebilirdim belki kırgınlık dereceme göre. Ama öyleleri genelde düzelmez yani boşanırdım yine.


  • freetakilir  (17.02.18 22:38:28) 
Aldatan arkadaşın açıklamasından yola çıkarak, bu durumun kendi açısından normal olduğunu ve yapmaya da devam edeceği gibi bir izlenim uyandırdı bende. Sana aşığım, orada sıkıntı yok ama canım sevişmek isterse de başkalarıyla sevişirim, basit heyecan, büyütmeye gerek yok. Ufak ya. Amma abarttınız ya, sanki cinayet işledik. Alla alla.


  • battal gemalmaz  (17.02.18 22:39:02) 
Haklısınız ama benim toplumda gördüğüm kadınların bir kısmı bunu kabullenmiş.


  • sorunvar  (17.02.18 22:43:44) 
Bunu diyen adam sen aynısını yaptıgında orangutana döner.


  • binder dandet  (17.02.18 22:47:03) 
çok şükür kendime saygım olduğu için ayrılırdım. bir daha da yüzümü göremezdi.


  • sta  (17.02.18 23:02:46) 
şunu bastan koyalim, neredeyse her erkek aldatir, sadece bazilari yakalanir, bir kismina da bircok nedenle goz yumulur..
ayrilma luxu olupta ayrilmayan kadin da hic konusmasin, net..
hak etmistir boynuzun kralini..
etrafina da "hayatta affetmem" palavralari atar genelde bunlar..
ayrica şunu da belirteyim, aldatan her erkek aldatilmayi hak eder, sonra asarim keserim demesin kimse..
  • alttaraf  (17.02.18 23:15:57) 
Cocuklara uzulurum. Kabul etme ihtimalim yok cunku.


  • stavro  (17.02.18 23:20:09) 
asla kabul etmem. o adamın kadına olan aşkı coktan bitmis de iste. nafakasiydi, ayri masraflar evine temizlikçi bilmem neci tutmak zorunda kalacağı, günlük yaşamda zorlanacağı icin cocuklari gormek icin ayrı vakit garatmak vs aşıktım iki dk zevke vuruyor kendini. eminim cok daha ilerisi vardır zaten bu islerin


  • aynatutancocuk  (17.02.18 23:25:38) 
bunun cevabını en iyi siz biliyorsunuz. araya soğukluk girdiyse affetmek sadece içinizdeki nefreti gün be gün artıracak yaptığı/söylediği her şey zamanla batmaya başlayacak. ip incele incele bir gün kopacak. olacak olan bu. bugün ipin ucunu bırakabilirsin (ki doğru olan bu) ya da ipin incelip kopmasını beklersin. seçim senin.


  • naksidil  (17.02.18 23:34:06) 
4 yılda 2 çocuk yaptılarsa (bkz: dur soluklan bir yeğenim)
kadın tarafından da bir hamle beklerim, olmaz öyle.

  • pinkpeony  (17.02.18 23:51:29) 
isterse 10 senelik kocam, 4 de cocugumuz olsun, en büyügü daha okula yeni baslamis, en kücügü daha emiyor olsun yine bosanirim.


  • pilav  (17.02.18 23:57:30) 
Ben de basit heyecan peşindeyim. Birkaç dakikalık zevk. Bir yerlere gidiyorum deyip bu zevk peşine gidebilirim. Ama söź Işim bitince ceketimi alip çıkacağım, haberin olsun derdim. Aynen böyle.


  • velvetmorning  (18.02.18 01:33:36) 
Normalde bu tarz şeylerin ilişkinin başında veya en azından evlenmeden önce konuşulması lazım ama insanlar birbirlerini kaybetme korkusu ile söylemiyorlar. Sonra evlilikler hapisane oluyor. (Bana kalırsa kimse evlenmesin o ayrı)

Eğer cinsel sadakat kırmızı çizginizse konuşup minimal yıkım ile ayrılmanın yolunu yapın. Elemanın konuşma tarzına bakarsak bir daha yapmayacağım dese bile çok güvenilmez gibi geliyor.
  • cleric  (19.02.18 09:38:58) 
kapıyı çarpar giderim .
başıma geldi öyle de yaptım 1 yaşında ve 3 aylık olan 2 çocuğumu aldım taksi çağırdım babamın evine döndüm. boşandık nafaka istemedim çocukları göstermedim .
ortak arkadaşlarımızın hepsi ile ilişkimi kestim hatta şehir değiştirdim.
beni aldattığı kadınla evlendiğini duydum 2 çocuk sonrası onu da aldatmış ve terketmiş.sonra aynı şeyi 3 defa daha yaşamış şimdi çocuğu kadar biriyle evli ve gene baba olmuş . bunları duymak istemezdim ama çocuklarından biri benim çocuğumu facebook'tan bulup tanışmış anlatmış .toplam 6 terkedilmiş çocuk var aynı babadan .
en şanslı olanlar benim çocuklar çünkü yolda görse tanımayacakları bir adam.
  • devilone  (19.02.18 10:19:32) 
bu adamla barışmak demek, "git istediğin zaman istediğin kadınla yat" demekle aynı şey, bunu göze alıyorsanız barışın.


  • ravenudon  (19.02.18 10:24:27) 
Ortalama üstü gelire sahip olanların boynuzlama hakkı vardır. Boru mu bu, gelir. Adam bugünler için kazanmış. Basit zevkler yaşayım diye. Onu balkondan aşaģı sarkıtarak daha heyecanlı zevkler yaşatirdim. Yada ne uğraşacağım be direkt ortalama gelirine bir tazminat davasiyla tum işi tatliya bağlardim. Artik ortalama gelire ben sahip olduğum için basit zevk yaşama hakki benim için de oluşurdu.


  • for day to break  (19.02.18 10:27:58) 
Mesele basit zevkler peşinde koşmak istemesi değil ki. Söylesin bunu, sonra basit zevkler peşinde koşsun.

Ben de "o zaman ben de basit zevkler peşinde koşayım" ya da "tamam madem, ayrılalım, sen basit zevkler peşinde koşmaya devam et" seçenekleri arasında seçim yapayım.

Sorun burada başkasıyla yatmak istemesi değil, yalan söyleyip kandırması. Aldatmak budur.
  • yirmisantim  (19.02.18 10:49:14) 
Yine argo sebebiyle cevabım silinmesin diye hislerimi olduğu gibi buraya dökemiyorum. Eşim isterse ABD başkanı olsun, 10 çocuğumuz olsun yine de bir daha yüzüne dahi bakmamak üzere hayatımdan çıkarırım.


  • i m cool with that  (19.02.18 11:14:00 ~ 11:14:18) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.