[]

bir adet uçuş sorusu

2 gün önce sormuştum, bu uçuş sorun olur dediler. çevremde bilgili biri olmadığı için soramıyorum. alırsam çok rahat olacak, bu olmazsa antep'e gidip oradan binmek zorunda kalacağım. alayım mı ne diyorsunuz? bu güzergahta 10 gün sonra rötar ihtimali var mı?

i.hizliresim.com


 
normalde sıkıntı olmaz gibi ama hiç normal yürümez işler bu sebeple sıkıntılı yetişmek.


  • basond  (17.02.18 22:31:40) 
55 dakika ankara'da bir uçaktan inip diğerine binmek için yeterli bir süre.

rötar olup olmayacağı hava şartlarına veya diğer operasyonel sebeplere bağlı, 10 gün önceden tahmin etmek zor.

niye sorun olur dediler ki?

edit: basond'un üstüne laf edebilecek yetkinlikte değilim. basond uçuş konusunda bir şey demişse ona itibar edin.
  • kibritsuyu  (17.02.18 22:33:47 ~ 22:34:36) 
hocam senin o sorunda ekstra 2 uçuş daha vardı ama. onlar sorun olur dendi sana.


  • kırmızıgözlüağaçkurbağasıyeşili  (17.02.18 22:35:06) 
ne açıdan sorun olurmuş, aktarma zamanının kısalığı mı? eğer oysa ben yakın zamanda yaptım bunu ankarada, benim de 50-55 dakikam vardı, sorun olmadı.
bir de yurtdışında başka firmada şu başıma geldi yine yakın zamanda, muhtemelen türkiyede de aynı sistem vardır. iki uçuş arası çok kısa zaman vardı ve ilk uçuş rötar yaptı, görevliye sonraki uçuşumu kaçırır mıyım diye sordum, bağlantılı uçuşlarda hiç endişelenmene gerek yok dedi, dediği gibi ikinci uçuş da aynı miktarda rötar yaptı (belki de bizi beklemek için diye yorumladım ben).

  • mezzosprite  (17.02.18 22:40:32) 
birisi uçakta hasta olur, o an hava kapalı olur, uçak pisti pas geçer 1 tur daha atar, istanbuldan geç gelir, boarding beklemesi olur olur da olur. çok değişken var, normal şartlarda evet yetişirsin sıkıntı olmaz ama %30 %40 kaçırma payı koy mutlaka kendine.

edit:diğer duyurunu da okudum totalde büyük kumar. Totalde %90 patlar diyorum.
  • basond  (17.02.18 22:47:05 ~ 22:59:26) 
Bu bilet alinmaz. 4 ucus planliyosunuz 3 tanesi bagli degil. Ilkini kacirirsaniz istanbul a ucretsiz bilet verirler ama yurtidisi ucuslarinizi kacirdiginizda herhangi bir hak iddia edemezsiniz. Tum paraniz yanar. Bu riski almamak icin bi suru sebep var. kisin ankarada rotar ihtimaliniz yuksek. Orda yapmasaniz pegasus ve wizz sik rotar yapan firmalar. En onemlisi ucuslar bagli degil. Ankara istanbul ya da milano da kalanbilirsiniz. Rotar yuzunden herhangi bir ucagi kacirdiginizda havayollarinin size yardimci olmayacagini kabul ediyosaniz alin.


  • kaynaklari etkin kullanamayan iktisatci  (17.02.18 22:47:25) 
hocam öteki duyurunuzu da okudum, tek sıkıntı uçuşunuz bu değil. bu tutsa bile, sabihadan yapacağınız aktarma patlar. sabihada pasaport kontrolü, pul sırası, ve bagaj teslimi uzayabiliyor, 1 saat kadar sürebiliyor bu işlemler zaman zaman


  • oekuklu  (17.02.18 23:28:32) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.