[]

Teknoloji Alışverişleriniz?

Bir elektronik mühendisi olarak bana en uzak mağazanın teknosa ve türevleri olması sizce de garip değil mi?

şimdiye kadar hiç teknoloji alışverişi yapmadığımı farkettim, ne televizyon ne bilgisayar, ne play station, ne hoparlör ve hatta ve hatta ne de telefon aldım.

şirketin telefonunu kullanıyorum. bir tane de 700 liralık bir masaüstü bilgisayarım var. oyun falan oynamadığım için gelişmiş sistemlere ihtiyacım hiç olmuyor ama buna da içten içe üzülüyorum sanırım :(

siz neler alıyorsunuz teknolojik aletlerden?

 
Apple Store nihahaha.

Şaka bir yana üç tane teknolojik aletim var, birini hepsiburada'dan birini Lydia'dan, birini n11'den almışım. Hoparlörleri rastgele bir siteden almıştım hatırlamıyorum.
  • i was made for you  (17.02.18 18:58:33 ~ 18:59:28) 
Ben de hiç para vermiyorum. Genelde hediye geliyor bana teknolojik aletler. En son sanırım traş makinası ve el blenderı aldım bir teknoloji mağazasından.

İşin garip yanı elektronikçiyim ben de yarı profesyonel diyebiliriz. Gerçi bende meslek çok:)
  • bos gezenin bos ustasi  (17.02.18 19:04:30) 
Genelde flash bellek vs ufak tefek şeyler alırım.


  • kaptan memo  (17.02.18 19:55:17) 
ben elektronik takintili bir manyagim. mediamarkt'ta etrafa bakinip bakinip alacak yeni sey bulamadigimi bilirim...


  • dilemma of subscribtionability  (17.02.18 21:55:33) 
Ben de bilişim sektöründeyim, yıllık maaşımın çok ciddi bir kısmını teknolojiye yatırıyorum. Evde iphone ile kontrol edilen akıllı ampülden tut, dijital yüzey termometresine kadar, xeon işlemcili sunucudan drone'a her türlü ıvır zıvır var. A101'den bile elektronik almışlığım var (aksiyon kamerası almıştım), acayip de meraklıyım bu konuya. Harcadığım paraya da çok acımıyorum, sıkılınca satıyorum.


  • roket adam  (18.02.18 00:18:14) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.