[]

kafayı yicem bu nasıl hizmet

airbnb de ilk defa ücret almam gerekti yalnız kendi bilgisizliğimden dolayı parayı almada sıkıntı yaşadım. Benim iki satırlık şikayet mesajıma karşın adamlar üc dört gün üst üste airbnb'den, mail yoluyla, smsle uzun uzun yazılar göndererek ve avustralyadan türkiyeyi sabah sekizde ard arda aramak yoluyla benim hiçbir mesajlarına cevap vermememe rağmen bana ulaşmaya çalıştılar. Bu nasıl iştir arkadaşlar hayretler içerisindeyim. Arayan siyahi hanımda(diksiyonundan anladım bir zenciyi sesinden anlarım) oldukça ilgili ve işini bilen bir hanımdı. Ben bir türk firmasıyla problem yaşadığımda bu ilgi alakanın binde biri olmuyor. Kavga etmek ve binbir türlü farklı yoldan veya zoraki kuvvete başvurmak zorunda kalıyorum. Ama bu tamamen özgüvendir. Hadi bir problemin varsa sıkıntın varsada çözeyim hesabı biz kendimize bu kadar güveniyoruz. Türk firmalarınki kurnazlık gibi gözüksede aksine korkaklık, eziklik. İki kıyaslama yapınca onlar bana çok daha güçlü geliyor her açıdan. Belki her amerikan firması böyle ilgilenmiyordur bilmiyorum ama şaşırtıcı bir durum..




 
bana da benzeri bir durum oldu. ebay'den bir ürün aldım, gümrük kabul etmemiş geri gitti. bir de ürünü açmış, delik deşik etmişler. Neyse, satıcı dedi ki kardeşim kabul etmiyorum bunu, paranı vermiyorum. ben de hali ile kabul ettim, gümrüğe çemkirdim falan. 2*3 gün sonra ebay'dan mail geldi, sizin hatanız değil, paranızı iade ettik diye. şok oldum.


her gün burada n11'den gittigidiyordan bir şeyler alıp, kullanmadan, paketini bile açmadan iade edilen ürünlerde satıcıların çıkardıkları zorbalıkları, n11 ve gg'nin satıcılara destek çıkmasını, müşteriyi iplememesini okuyup, böyle bir hizmetle karşılaşmak bizim gibi 3.dünya ülkesi vatandaşlarını şaşırtıyor.
  • giovanne  (16.02.18 18:07:47) 
Orda calisan adam 8 saatini doldurunca evine gidiyor. Mesayi yapacaksa normal saatinden %50 daha fazla kazanc sagliyor. Bence bu yüzden severek yaptigin bir is olsun yada olmasin, saygi duyuyorsun.

Türkiye de bunun tam tersi durum olunca, sana hizmeti veren canindan bezmis kisi sana ilgi göstermiyor.
  • VIPCH  (16.02.18 18:25:23) 
olması gerekene şaşırıyor olmamız bizim ayıbımız değil de hala sabrediyor olmamız bizim ayıbımız galiba.


  • in vino veritas  (16.02.18 18:27:26) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.