[]

Vertigosu olanlar?

Vertigo denen şeye sahip olanlar, nasıl bir tedavi süreci izliyorsunuz/izlediniz? Günlük hayatınızı ve özellikle iş hayatınızı nasıl etkiliyor?




 
benim ki çok seyrek ortaya çıkıyor. olur olmadık bi anda olacak diye korku hep yaşıyorum. bu güne kadar hep uyanıp gözümü açar açmaz başladı.ve sanırım biraz şiddetli yaşıyorum. kolay kolay yerimden kalkamıyor hatta kıpırdayamıyorum. biraz kalkabilecek gibi olduğumda acile gidiyorum (tabii birisinin götürmesi gerekiyor) ve belli hareketler yaptırıyor doktor. sonra bir saat kadar kafan sabit yatırıyorlar. bu biraz rahatlıyor ama geçmesi bi kaç günü alabiliyor.
daha kesin çözümler varsa bende öğrenmek isterim.

  • hicgudu  (16.02.18 17:54:25) 
2 kere kriz yaşadım, ikisinde de geceyi hastanede geçirdim. onun dısında sıkıntı olmadı. ilaç almamama rağmen başım bile dönmedi diyebilirim.


  • monicapp  (16.02.18 18:09:35) 
annemde var, kristallari yerine oturtan birini bulmus o sekilde cozdu isi. ama bunun farkli turleri varmis galiba, herkesin sikintisi kristal degil anladigim kadariyla. gecmis olsun..


  • cooperr  (16.02.18 18:15:11) 
belirtiler aynı hicgudu’nun anlattığı şekilde oluyor bende de. durup dururken bir sabah uyanıyorum ve kafamı yataktan kaldırdığımda hop yatağa geri düşüyorum baş dönmesinden. kendime biraz geldiğimde yanımda biriyle hastane yolları. bir ilacı var, 2 hafta kullanıyorum yavaş yavaş geçiyor. ilk 1 hafta süründürüyor, vurup vurup kaçıyor adeta sonra vücut alışıyor ilaçla da denge kuruluyor sanırım.
ben ekstra olarak youtube’da egzersiz videoları oluyor onları da yapıyorum. daha ağır geçirenlere doktorlar manevra uyguluyorlar.

  • rabbititus  (16.02.18 18:28:07) 
Benimki de kristal değil malesef. Ne olduğunu anlamak için 3 Farklı test var, 1000 küsur lira civarı fiyat çıkarttılar. Var mı yaptıran?


  • mutlusismankedi2015  (16.02.18 18:36:32) 
Doktor bana betaserc 16 mg verdi. Ise yariyor... bir de bol su ic dedi.. pms le birlikte oluyor bazen... bir de stres cok etkiliyor bence...


  • chezsoi  (17.02.18 04:48:43) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.