[]

sinemia

yaklaşık 14 aydır kullanıcısıyım bu manyaklar kafasına göre aboneliğimi bitirmiş bu ay, yenileyin falan ekranı çıkıyodu, lanet olsun işe yarıyo diyip üyelik yenilemeye çalışıyorum 24 ay aylık 29.99 olan paketi seçeyim dedim. ödemeye geldim taksitle ödemek istiyorum dedim yani çat diye 720 lirayı ödeyebilicek adamın zaten sinemia gibi bi olayla işi olmaz. teb bonus kartım var orda da taksit imkanı gözüküyor bonus karta. 3d secure ile ödeyecektim ki 720 tl çekmek istiyor sinemia gelen sms'e göre yani 3d kullanmasak çat diye çekmişti 720 lirayı kara kara düşünüyodum ben de şu an. bu paketi 24 ay boyunca aylık 29.99 tl ödeyerek alamıyo muyuz yani anlamadım öyleyse kim neden alsın bunu.

edit: sinemia'nın sitesinde sıkça sorulan sorular kısmında taksitle ödemeyle ilgili kısma baktım. içinde bonus'un da yer aldığı taksit yapabildiği kartları saymış ve sonra da şöyle bi şey demiş. bu kartların amblemleri olması yeterlidir örneğin bonus kartın illa garanti bankası kartı olması gerekmez başka bankanın bonus özellikli kartı da olur demiş yani kart kısmında kesinlikle bi sıkıntı yok. 3d secure'de 720 tl harcama gözükmesi formalite mi acaba öyle gözüküp taksit taksit mi çekicek prosedür gereği?


 
benim 1 yıllık üyelik bitince direkt aynı fiyattan aylık üyeliğe dönmüştü. sinemia kredi kartlarımı tanımadığı için sanal kartla ödüyorum üyeliği onda da ödeme günü limit tanımlamayı unutursam iptal oluyor üyelik. sizin dediğiniz gibi yenileme ekranı çıkıyor. ama ben canlı destek kısmı aktifse oradan, değilse sitedeki yardım kısmından üyeliğimi yeniden aktif edebilir misiniz diye mesaj yolluyorum. aynı fiyattan yeniliyorlar. siz de sohbet kısmından iletişime geçip yenilenmemiş diye belirtirseniz belki benzer şekilde devam ettirirler üyeliği.


  • ontheroad  (16.02.18 03:49:12) 
@ontheroad ben normalde 19.99'dan üyeydim 1 yıl boyunca, 1 yıl doldu direk 29.99'a çıkarmışlar fiyatı uyarı falan da vermeden. hadi neyse yine avantajlı oluyor benim için dedim iptal etmedim. 2 ay 30 tl'ye kullandım 3 film paketimi. bu ay üyeliğim bitirmeye karar vermişler niyeyse yarın sabah yazıcam bi destek kısmına bakalım.


  • semaforo de medianoche  (16.02.18 03:53:21 ~ 03:55:08) 
3D'de tam ücret yazar, aylık taksit değil.


  • i was made for you  (16.02.18 05:42:51) 
enpara.com müşterileri için sinemiada ayda 3 film 19 lira. enparaya başvurun


  • tss  (16.02.18 09:27:42) 
Şu sistemi neden Spotify gibi düzenli olarak aylık ödeme şeklinde yapmazlar anlamış değilim zaten.


  • bir fincan kahve ile film izlemek  (16.02.18 10:54:34) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.