[]

gönül işleri

merhabalar yeniden :))

şimdi bölümde yaklaşık 3-4 aydır yanık olduğum bi güzel hanımefendi var. fakat bu hanımefendi baya gizli. gizli derken en önemli stalk yeri olan fbook ve twitter kullanmıyor, instagramda da profili gizli ve sadece 1 fotograf paylaşmış.
şimdi bu hanımefendiden açık konuşmak gerekirse baya hoşlandım fakat kesişme falan öyle gidip konuşcak kadar olmadı.
bugün de derste baya yakınına oturdum öyle yalandan 1-2 soru sordum dersle ilgili. sonra tam emin olmamakla beraber (kulak misafirliği) yapıyordum bi ihtimal sevgilisi olabilir :( ama kesin konuşamıyorum çünkü tam duyamadım.
bi arkadaş var baya saçma bi yerden arkadaşlar ve sadece instadan followlaşıyolar o kadar. bi ihtimal o öğrencek sevgilisi olup olmadıgını.
şimdi kendimce nasıl bi strateji izlesem; 1) gidip açık açık konuşsam mı ? bunu açıkcası çok istemiyorum çünkü 1-2 yıl daha bölümde yüz yüze olucaz ve sevgilisi varsa, red yersem kendime yediremem :D
2) böyle hep yanına falan oturup, bi yerden muhabbetler açıp bi şekilde tanışıp o şekilde mi yürüsem ?

onun tarafından çok bilindiğimi sanmıyorum, öyle sadece 1-2 kere kesişme oldu o kadar.

 
Direkt söyle gitsin.


  • dissendium  (15.02.18 23:32:51) 
"seviyosan git konuş bence"


  • killerbee  (15.02.18 23:36:09) 
Açılmak diye bir şey kaldı mı gerçekten?
Doğru düzgün muhabbetinizin olmadığı birine kendisinden hoşlandığınızı söylediğinizde işe yarayacağını mı düşünüyorsunuz? Önce bir sevgilisi olmadığından emin olun, zamanla ilginizi belli edersiniz.

  • pike  (15.02.18 23:38:45) 
ya pike sevgililer gününde saksı çiçeği istiyorum diyorsun, bir de genç kardeşiminiz hevesini kırıyorsun, zaman değişti azizim.


  • killerbee  (15.02.18 23:39:33) 
direkt soyle gitsin diyenlere bakma. direkt acilma diye bir sey yok reddi yersin. kizla once bir muhabbet kur. muhabbeti ilerletip numarasini veya sosyal medya adresini almaya calis (veya ekle). ama numarasini veya sosyal medyasini alirken senin ona yazdigini sakin ha dusunmesin. eger bu konuma dusersen senin ona yazdigini anlar ve gozunde degerin duser. yani sen talep eden, o talep edilen oldugu icin havalara girer ve is bozulur. en guzeli dogal olup onunla normal bir arkadaslik kurmaya calisarak yurumek.


  • duyurunun bug'ı  (16.02.18 00:40:22) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.