[]

kış lastiği almak

omru boyunca ankara sehir icinde kullanilacak bir arac. ticari degil. sehir disina cikarsa yazin cikacak. senede bir kez subat basi veya sonu istanbul'a gidecek. kis lastigi almali mi? sehir ici zorunlu degilmis ama sehirlerarasi zorunlu mu? bunu netlestiremedim.




 
abi kardan kıştan bağımsız, 7 derecenin altında kış lastiği takmak gerek. ha takmazsan bir şey olmayabilir. ama takarsan, hayatını, başkalarının hayatını daha az tehlikeye atmış olursun.

soruna gelince, Ankara'da kışın kar lastiği önemli. fazlaca yokuş var Ankara'da, gizli buzlanma da etkili kışın.
  • giovanne  (15.02.18 22:31:57) 
Ankara'da bu kış, kış olmadı. Seni yanıltmasın. Mutlaka al.


  • malheiros  (15.02.18 22:54:57) 
araç nerede gidiyor: yol.
aracın yol ile temas noktası neresi: lastik.
aracın en önemli kısımları lastikleridir. isterse 8x8 olsun tutacak lastik olmadıktan sonra nasıl gideceksin?
son model audi ile yokuşu geri geri çıkmaya çalışıp trafiği kitleyen tıynetsizi gördüm. midibüsün yokuşta yanlarak üstüme gelişi sırasında hayatı sorgulamışlığım da var. kış lastiğin yoksa ilk düşünmen gereken başkalarına vereceğin zarar. az önce verdiğim örneklerdekiler kadar sorumsuzsan, haber bültenlerinde görüşmek üzere kal sağlıcakla.
  • late viper  (15.02.18 23:33:49) 
Verdiğin parayı donuna kafaya hakeden 2 şey
1- kış lastiği
2- araç içi yol kamerası
  • insomnia  (16.02.18 01:55:20) 
Donuna kafaya ne ya, sonuna kadar olacaktı o. Pardon


  • insomnia  (16.02.18 01:56:48) 
hayır ihtiyaç yok. kar zaten nadir yağıyor, yolda aracın kara basması ihtimali dahi düşük. otoyolda zaten sorun olmaz.

yoğun kar yağışında istanbul'a gitmek gerekirse, o zaman alırsınız.

aklınızda kalacaksa crossclimate alın geçin. kar performansı gayet başarılı.
  • babilbaligi  (16.02.18 12:03:13) 
kış lastiği sadece kar için değildir. güvenliğiniz birinci sırada olsun düşünmeden alın bence.


  • nickimisonradandegistirebiliyormuyum  (16.02.18 16:38:25) 
Kar lastiği alınmalı. Kışın ortasında arabanın ne zaman lazım olacağı bilinmez. Kış lastikleri kış şartları içinde görevini yerine getiriyor. Ayrıca yaz lastikleri kışın buz üstünde daha kolay kayıyor sert hamurlu olduğu için. Haberlerde görülen çarpışan araba gibi kayan arabaların da lastiklerinden şüpheleniyorum zaten. Acaba kabak lastik veya yaz lastiği mi diye?


  • ceyhan prensi adana  (16.02.18 19:03:34) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.