[]

İşe gidip gelirken..

Selam dostlar

İşe gidip gelirken boşa geçen minimum 2 saatim var.
Boşa geçen zaman canımı çok sıkıyor.

Kitap da okuyamıyorum arabada.

Neler yapabiliriz güzel güzel?

Bi beyin fırtınası yapsak..

Haydi!!

 
arabada demişim.
‘Serviste’ demek istedim.

  • herşeyi soran adam  (15.02.18 19:21:58) 
Podcast.


  • angelus  (15.02.18 19:22:09) 
Sesli kitap ya da Pimsleur gibi dinlemeye dayalı dil öğrenme setleri olabilir.


  • m e b  (15.02.18 19:23:13) 
Ben sesli kitap dinliyorum. Ağır kitaplar sesli olmuyor aban. Örneğin, Kozmos sesli olunca hazmedemiyorum da, böyle akıcı ve polisiye romanları seviyorum ve onları dinliyorum yolda. Hatta, tek yön iki saatlik yol bittiğinde “Ya çok heyecanlı yerdeyiz, şimdi inilir mi” demişliğim bile var.

Öncesinde radyo tiyatrosu dinliyordum. Onlar da güzel aslında ama bazen görüntü olmadığı için her şeyi sesli belirtince garip geliyor. Bazılarında “Aaa şu karşıdan gelen orta yaşlı, tıknaz ve burnundan kıl aldırmaz gibi duran adam, Hannah’nın kocası Albert değil mi” gibi cümleler arada komik gelse de her oyunda yok ve bazı oyunlar gerçekten güzel.
  • aychovsky  (15.02.18 19:25:53 ~ 19:26:34) 
ben olsam uyurdum.


  • sta  (15.02.18 19:35:58) 
dostlar
çok güzel öneriler geldi
Teşekkürler

Peki, dinlediğiniz şeylerin isimlerini de paylaşabilir misiniz?
Hangi Podcast’ler hangi tiyatrolar ve sesli kitaplar..

Çok iyisiniz sağolun
  • herşeyi soran adam  (15.02.18 20:29:01) 
Lumosity indirip oyun oynayabilirsin


  • soyut park  (15.02.18 20:34:27) 
Ben radio tiyatrosunda sundan faydalanmistim.
entelaylak.com
Kitap olarak da Harlan Coban kitaplarini seviyorum. Genelde de seviyorum, eger iyi biri seslendirmisse de sesli kitabi da akici oluyor.
  • aychovsky  (15.02.18 20:48:58) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.