[]

Ekşisözlük'te yalan/yanlış başlıkları düzelten bir mekanizma yok mu?

eksisozluk.com

Bu başlıktaki video bırakın bahsedilen şehiri, türkiye'de bile çekilöediği çok açık, başlığa hızla göz attım 5-10 yazar da bahsetmiş ama doğal olarak çoğu kişi bilginin doğruluğunu sorgulamıyor. Bu ve bunun gibi yanlışlıklar düzeltilmiyor mu sözlükte?


 
“Bu sitede yazan hersey yalandir” diyor manifestosunda. Cok da sorgulamayin bence.


  • brkylmz  (15.02.18 19:01:42) 
burada da yok.

in en alta bak ne yazıyor
  • killerbee  (15.02.18 19:09:20) 
Bildiğim kadarıyla Sözlük'ü hukuki anlamda zora sokacak şeyler haricinde böyle şeylere müdahale edilmiyor. Konu Yozgat olduğu için kaynağa gerek duymadan nefret kusulabilir, hiç sorun değil. Ama İzmir denilse böyle mi olacaktı? Olsaydı bile oraya göçmüş Yozgatlının birinin yediği halt olurdu. İkiyüzlülük normalleşmiş çünkü.


  • m e b  (15.02.18 19:28:17) 
Yok.


  • doxanikee  (15.02.18 19:46:00) 
Bu adamlar(ssg, kanzuk) teyit.org sosyal medyadaki yanlış bilgiler düzeltiyorlar diye deli gibi öven insanlar, kendi sitelerinin haline bakmıyorlar mı? çok garip.


  • austra  (15.02.18 19:48:08) 
başlık taşı diye bi mekanizma var


  • mezzosprite  (15.02.18 19:51:19) 
ssg'nin zerre kadar sözlükle alakası yok, kanzuğa sattı gitti amerikaya.


  • killerbee  (15.02.18 20:00:08) 
@killerbee ssg'nin sözlüğü sattığı bilgisi de yanlış, sadece ceo'luğu devretti kanzuk'a. ayrıca kanzuk sadece yüzde 5-10 civarına sahip sözlüğün.


  • austra  (15.02.18 22:35:08) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.