[]

ifşalar hakkında

ifşa yaparken "ya beni tanıyan biri çıkarsa?" diye düşünmüyor musunuz?

önceki ifşalardan bir tanesinde işyerinden bir arkadaşımı gördüm. önce buradaki duyurularını sonra da ekşisözlükte yazdıklarını okudum. olduğundan bambaşka biri gibi bir profil çizmiş. şimdi gidip de seni buldum vs.diyecek değilim. ama burası anonim bir yer. nick ile kalmak daha doğru değil mi?


 
belki de arkadaşınız burada olduğu gibi ama iş yerinde olduğundan farklı bir profil çiziyor.

tercih meselesi. yapanlar mutlaka bu ihtimali göz önünde bulunduruyordur.
  • eeb  (15.02.18 12:20:23) 
benim etrafımda ekşici pek insan olmadığından rahatım. kendimi de başka biri gibi göstermiyorum. hatta rastgele yazdığım bir şeyi okuyan da sen geçen gün bunu söylemiştin diyerek bana gelebilir.
etrafımdakiler, ekşi'den anlamayı bırak duyuru'yu hiç görmemişlerdir bile belki.
napalım bizim de eğlencemiz bi bu var :D
  • attirmayin makedonun kafasini  (15.02.18 12:23:11) 
Bundan herkes korkmaz.

Ben korkmam mesela.

Sanal & Real aynı benim için. Farklı bir şey yok. Absürd bir şey yok
  • MaNOfTheYear  (15.02.18 12:31:12) 
Bundan çekinen insan zaten ifşaya katılmaz.
Kimin nerede gerçek nerede yapay olduğunu bilemeyiz.
Ben mesela;
aile arasında başka, iş yerinde başka, arkadaş ortamında bambaşka olabiliyorum.
Bunlar çok normal.
  • mutekebbir  (15.02.18 12:58:16) 
Tanidik bi kac kisi var. İs yerinden birileir de gormus hatta :d okuldan da birileri aa sen de mi buralardasin diye yazmisti bi aralar. Liseden de birileri cikti.

Gizlim saklim olmadigi icin pek problem olmuyor. Burda neysem hayatta da oyleyim :( bu nicki baska ortamlarda da kullaniyorum, arayan bulabiliyor.
  • fakyoras  (15.02.18 13:00:04) 
liseden arkadaşım görmüştü beni, başka görüp de söylemeyen olduğunu düşünüyorum.

4 sene falan önceydi bu. ifşa kafası mantıklı gelmiyor artık. hele kimileri ego kasmak için yapıyor ona gülüyorum çok.

ego kasman için dediğimi açıklayayım da hemen kıskanç demeyin, sonrası anketlerde kim güzel/yakışıklı diye biri illa duyuru açıyor, altında da en çok bunlar aktif oluyor. gibi. neyse konu o değil.

anonim bir nick ile sorman gereken şeyler varsa, özel sağlık sorunları, trollemeler, iç dünyandaki sapkınlıklar gibi, herkesin yaptığı gibi başka hesap al onla sor. diğer açıdan insanların bazıları da buradaki nicklerindeki ün için yaşıyor. çizgi olşturup bozmadan ilerleyip, trollse troll, saygınlıksa saygınlık bekleyerek geçinip gidiyorlar.
  • bir ileti paylastim  (15.02.18 13:11:16) 
arkadaşlarım nickimi biliyor. ilgi alanlarımı bilenler de gayet kolay bir şekilde tanıyabilirler beni.
iş ortamında belki biraz daha kapalı ve resmi olunduğu için tanınmak istemem sadece.

  • rare  (15.02.18 13:28:16) 
Beni kimse tanımıyor bende kimseyi tanımıyorum

Sorun yok
  • infernalcadre  (16.02.18 15:01:57) 
Sadece bir kere fotoğraf paylaştım. Bir gün tekrar paylaşır mıyım bilmiyorum ama açıkçası tanıyan olup olmaması umurumda değil, olacağını da hiç sanmıyorum. Buraya ne yazıyorsam gerçekte de aynı şeyleri söylüyorum, kripto değilim.


  • i was made for you  (16.02.18 15:03:27) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.