[]

2 gün diyet yapıp 3.gun diyeti bozsam?

Mehter takımı gibi böyle iki ileri bir geri... Ve bunu her 3 günde bir tekrarlasam kilo verebilir miyim? Metabolizmanın dengesi bozulur mu?




 
o iki gün aç kaldığında kalırsın
diyet işe yaramaz

  • neo  (14.02.18 23:26:05) 
diyet bir boka yaramaz. seni rahatsız etmeyecek düzeyde minimum gıda tüketimi ile yola devam et.


  • tabudeviren  (14.02.18 23:31:31) 
Ben yaklaşık 2 aydır bir gün bile bozmadan devam ettiğim halde değişiklik yok böyle olacağını sanmam.
2 gün çok az zaten haftada 1 gün desen hadi neyse.

  • mutekebbir  (14.02.18 23:31:42) 
İki günde bıraktığın toplam kalori açığını üçüncü günde toptan almış olacaksın, bir şey değişmez.


  • angelus  (14.02.18 23:45:35) 
tolkien +1 ama genel olarak iki gun yemeyip bir gun yemek olumlu sonuclara yol acmaz. heyvan gibi kasli sporcular bile bu cheat meal isini iki haftada bir yapiyor, uc gunde bir diyet bozmak manasiz. ozel bir amac yoksa zaten diyet yapmak da anlamsiz. surdurulebilir saglikli bir yeme duzeni oturtmak gerek. yoksa uc ay diyet yapip verdigini diyeti bozunca yine alirsin.


  • der meister  (14.02.18 23:50:16) 
veremezsin aynı kilonda devam edersin.


  • mikahakkinen  (15.02.18 01:02:08) 
daha kötü olur. sistem yemek bulamadığını düşünürken 3.gün yediğin yemeği depolamaya kalkar. en güzeli diyet yapma. ya da dikkatli ye. ama en hızlı kiloyu yüzerek veriyorsun. hatta yüzmeyi bırakınca da vermeye devam ediyorsun metabolizma yakmaya alışmış oluyor. (12 kilo verdim geri kilo almaya çalışıyorum)

imkanın varsa spor aş'ye bak ya da bir kapalı yüzme havuzuna git azıcık
  • deryack  (15.02.18 05:11:34) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.