[]

safrane aqua

bu marka laminat parke hakkında bilgisi olan var mıdır, çin malı fakat çok mu kötü, bilenler varsa yardımcı olursa sevinirim.




 
m2 si kaça? 10 ytl altıysa pek itibar etmemek lazım 10-20 arası eh işte 20 ve üstü ise kaliteli olsa gerek. laminat parke dediğin nedir ki sıkıştırılmış ağaç üstü kağıt onun üstüne de cila-kaplama. çok ucuza kaçmadan orta karar bir malzeme almakta yarar var.


  • ozdek  (06.09.07 22:10:48) 
Mavi melek amblemine sahip olmayanların kanserojen ihtiva ettiği konusunda çok çeşitli yerlerden duyumlar aldım, Türkiye'de bu ambleme gerçekten sahip olan tek marka ise Meister dediler, 32 milyon metrekaresi. Aklınızda bulunsun.


  • sui  (06.09.07 23:41:58) 
babam bir akrabamızdan ucuza almıs sanırım normal m2 si 15 ytl imiş 10ytl'ye almış ama döşeyecek adam kalitesiz oldugunu iddia ettiği için bize de böyle bir şüphe düştü.


  • nihilanth  (07.09.07 00:17:05) 
Bütün PVC vs kaplamalar kanserojen olabilir ayrıca mermer cilası ve parke cilası da kanserojen etki gösterebilir. Neme lazım yemeyin laminatı ve çıplak ayakla pek basmayın çorap olsun en azından. bir de böyle kanserojenmiş falan lafları yumuşak karna vurmak oluyor iplemeyin pek. cep telefonun var mı diyin. modelini söyletin aa o modeller en çok radyasyon yayan modeller valla bizim cemil abinin çükü düşmüş o yüzden diyin bak ne oluyor :)
15 ytl den 10 ytlye aldıysa sorun yoktur demek ki orta kalite bir malzeme ama dedim ya alt tarafı laminat güzel görünüyor ve dayanıklıysa(üstündeki trafiğe verdiği tepki hemen aşınmak olmamalı) yeterli. ya boşver o ustalar kendileri de mal sattığı için öyle derler ara bak ağzını hemen çıkarır baklayı. ya yan odaya da döşeyeceğim nerden alabiliriz ne önerirsin de bakalım ne diyor :) yerim ben o ustaları kahvaltıda simit niyetine.

  • ozdek  (07.09.07 09:14:12) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.