[]

Lezbiyenlikle ilgili bir soru

Kendini lezbiyen olarak tanımlayan olarak biri vajinal uyarılmadan hoşlanmaz mı?Penis veya benzeri bir aletin bölgeyi uyarmasından keyif almıyorlar mı?Masters of Sex dizisinde bi sahne vardı da,lezbiyen çift çocuk sahibi olmak istiyor. Doktora gidiyorlar ,fake bir adamı eşi olarak gösterip hamile kalmanın yolunu arıyorlar.Doktor da kızlık zarının bozulmadığını söylüyor,yalanları ortaya çıkıyor filan. Bu genelde böyle midir merak ettim.Yani kızlık zarını bozulcak hareketler pek yapılmıyor mu?Çiftlere göre değişiyor mu?Sorabilceğim bi lezbiyen tanıdığım yok.




 
eğer eşcinsel değilsen ve erkeksen; bir erkeğin senin çükünle oynaması sana ne düşündürtüyorsa onlar da bir erkek kendilerine cinsel anlamda yanaşınca aynısını hissediyorlar işte. Bir farkı yok.

ayrıca penetrasyon kısmı çifte göre değişiyor. kimi dildo vs kullanırken kimi kullanmıyor.

Not: erkeğim. yavşama mesajı atmayın amk abazanları.
  • sen git ben geliyorum  (14.02.18 21:22:07 ~ 15.02.18 01:39:18) 
Cinsellik performatiftir, genellemek yanlistir. Toplumsal baskilardan arinmis bireyler istedikleri kisi ya da kisilerle eszamanli ya da ayri zamanlarda cinsiyetlerini dikkate alarak ya da almayarak penetrasyonla ya da penetrasyonsuz iliskiye girerler.

Kisaca tum gayler tum lezbinler tum straightler soyledir boyledir diyemeyiz.
  • Traveller  (14.02.18 22:40:33) 
bir kişinin bedeninden hoşlanmak, onu çekici bulmak vs bunlar hormonal şeyler, ancak vajinal uyartı inkar edilemeyecek bir gerçeklik.

bence eşcinselliğin en büyük handikapı bu. karşındaki bedeni seviyorsun ama o bedende seni tam anlamıyla tatmin edecek şey yok.

lezbiyenler için partnerlerinde penis olmaması en büyük eksiklik bu yüzden ek malzemeye ihtiyaç duyuyorlar. (evet evet dildo)

gayler içinse karşısındaki adamda vajina olmaması en büyük eksiklik, anal sex iğrenç bir şey ve temizliği falan ıyyyk bence bundan kolay kolay zevk alınamaz.

alkjsadasd bu arada bu konularda hiç bir bilgim yok. bilgi sahibi olmadan fikir sahibiyim sadece :D
  • peace.on  (14.02.18 22:45:11 ~ 22:46:18) 
hoşlanır. lezbiyenlerde değil de trans erkeklerde vajinal penetrasyon genelde görülmez/istenmez kişi tarafından. bu da zaten kişinin kendini kadın değil erkek hissetmesinden ötürü. vajinası ve memeleri olduğunu ona hatırlatan her şeyden kaçınırlar. gibi.


  • nonik  (15.02.18 14:23:43) 
@Traveller in dediği gibi bir genelleme yapmak doğru değil. Dildosuz ilişki yaşamayan olduğu gibi hiç vajinal birleşme yaşamayan ya da bu birleşme yolunu karşısındaki insana ait olmayan yapay bir ürün ile yapmayı istemeyenler de var.

Heteroseksüel ilişkilerde de mutlaka bir çok değişken vardır bunda da öyle.
  • kullanıcı adını aktif edemeyen insan  (18.02.18 20:34:58) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.