[]

Lif besin takviyesi

ketojenik diyet dönemine girdim. kaçınılmaz kabızlık da başladı ufak ufak. Yeterince sebze yiyorum ama yetmıyor demek ki. türkiye'de yok mu lif supplementi satan site? optimum'un varmış hatta bizim sitelerde neden yok ki?
tr.bodybuilding.com



 
Sorunuza tam cevap değil ama bence ıspanak gibi yeşillikler ile smoothie yapıp içseniz daha ucuz ve daha etkili olur. Smoothie, sebze suyu gibi lifleri ayrıştırmaz direkt lifi de alırsınız.


  • neferkitty  (14.02.18 16:47:07 ~ 16:48:02) 
ketojenik diyette sebze yanında fazla miktarda yağ da alınıyor diye biliyorum, belki aldıgınız yağ miktarını arttırsanız iyi gelebilir.


  • Olric  (14.02.18 16:47:57) 
@olric, fazlasıyla yağ içiyorum zaten. gün boyunca midem şişik vaziyette hep. gaz var yani sürekli. ama wc'ye gidince icraat yok gibi bir şey.


  • yazar yazmaz yazan yazar  (14.02.18 16:52:48) 
Ketojenik beslenirken kabız oluyorsan muhtemelen proteini fazla alıyor olabilirsin, zira onun dışında sindirim için sıkıntı çıkaracak bir durum yok. O nedenle protein miktarın yüksekse onu düşür, toplam kalorinin %20'si kadar olsa yeter. Hatta %15 bile olabilir. Onun dışında benim bildiğim Türkiye'de bu tip supplementler yok, belki probiyotikler işini görür.


  • angelus  (14.02.18 16:59:59) 
www.akakce.com

Şu da var
www.n11.com

Bir ilave daha yapayım. Kontrolsuz fiber alımı, mineral emilimi konusunda sıkıntılar ortaya çıkarır. Dişi bireyseniz demir konusuna özellikle dikkat edin derim.
  • oguz altun  (14.02.18 17:00:17 ~ 17:06:45) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.