[]

bose ses sistemleri

neden böyle uçuk kaçık fiyatlarda? inanılmaz kaliteli mi gerçekten olayı ne bunun? kullananlar, deneyenler yorum yaparsa sevinirim.




 
soundlink mini ve soundtouch 20 modeli var bende. soundsport ve soundtrue kulaklıkları da var.

biraz fanboy gibi görünebilirim, belki öyleyim bilmiyorum.

soundlink mini'yi amerikadan aldım. türkiye'den o kadar para vermeye gerek yok bence jbl de iş görür daha ucuza.

soundtouch 20 benim bebeğim. yine parasına bakıp alternatif iyi ürünler bulmak mümkün çok, türkiye'de normalden daha pahalı. ama kalitesinden hiç şüphe etmeye de gerek yok. evladiyelik bir ürün. ses çok net.

kulaklıklar hakkında soru yok sanırım, onlar da başarılı, sadece soundsport maksimum ses yüksekliği az geliyor bana bazen.
  • bir ileti paylastim  (14.02.18 15:02:18) 
Gerçekten çok kaliteli. Berrak bir ses ne demek anlarsınız hele ki yüksek seviyelerde bu sesleri sorunsuz duymak insanı mest ediyor.


  • gozu acik sevisen yahudi  (14.02.18 15:08:01) 
bose eskiden profesyonel seslendirme aletlerini satardı, o zamandan beri böyl ben bir başkayım havası vardı.

bu günlerde iyice kendisini focal gibi hi fi markaları arasında görmeye başladı. ondan.

bose'nin de beğendiğim über bir sistemi olmadı şu güne kadar, yani fiyatl kıyaslaması yaparak, diğer markalarla.

www.dukkanhifi.com
  • killerbee  (14.02.18 15:08:28 ~ 15:11:48) 
Bendeki avcum kadar bir sey ama tum odayi ziplatiyor.


  • Traveller  (14.02.18 15:10:03) 
çok uçuk kaçık değil aslen fiyatları. rakipleriyle eşdeğer hatta bang&olufsen, bowers&wilkins gibi markalara nazaran daha uygun fiyatlı. neyle kıyasladığınıza göre değişir pahalı olup olmama durumu.

gürültü engelleyici, yani noise cancelling ürünleri bence piyasada en iyi yapan firma bose, zira yıllardır hem havacılık için hem de gündelik kullanım için bu teknolojiyi geliştiriyorlar, bende hem profesyonel olarak işteyken kullandığım (A20) hem de gündelik hayatımda kullandığım (quite comfort 20) iki noise cancelling kulaklık var çok memnunum.

ses kalitesi olarak ele alırsak, Bowers&wilkins p5 kulaklığım var, kesinlikle çok daha güzel ses veriyor.
ses sistemi olarak da Bang&olufsen a9 ve bowers&wilkins a7 kullanıyorum, muadil bose sistemlerden çok daha iyi ve incelemelerde de hep daha iyi puanlar alıyor. benim kullandıklarımdan çok daha iyi modeller de var, 200 bin tl'ye satılan kule tipi hoparlörlerin olduğu uçsuz bir konu bu ses konusu.

kaliteli ses hiçbir zaman ucuz olmamıştır, bose de kaliteli ses için uygun fiyatlı bir giriş markasıdır, pahalı değildir.
  • theos ek mekhanes  (14.02.18 15:29:28) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.