[]

besiktas dentistanbul

buraya giden var mi? memnun musunuz? genel muayene ve muhtemel curuk mudahalesi amaciyla gitmek istiyoruz fakat fiyat/performans acisindan nasildir hic bilemedim. oraya giden birini de bulamadim. fiyatlar kazik midir acaba? memnunsaniz doktor da onerseniz tadindan yenmez. aylardir dis doktoru ariyorum bu civarda (besiktas) bulsam birakmiycam.




 
dentistanbul çok iyi bilinmez camiada. hekimlerle ve hastalarla çok sorunlar yaşadılar zamanında. el değiştirme falan durumları oldu mu bilmiyorum. istanbul piyasasından koptum. aynı sahipler ise dediğim gibi tavsiye etmiyorum.


  • carabelli  (14.02.18 11:33:30) 
Ben citydent diye bir kliniğe gidiyorum gidiyorum. Harbiyede yeri. Memnunum genel olarak.Şuraya da linkini bırakayım;

citydent.com.tr
  • sarap dumani  (14.02.18 12:02:15) 
Ben de bir arkadasimdan pek iyi seyler duymadim haklarinda


  • balpolen  (14.02.18 12:59:15) 
Ben bi 7-8 sene önce gitmiştim, hekim mi çalıştırıyorlar kasap mı anlayamamıştım.


  • angelus  (14.02.18 13:11:24) 
ben bir defa gittim dentistanbul'a, bir daha diş hastanesi'ne gitmem.
Anladığım kadarıyla diş hastanelerinde öğrenciliğine devam eden (uzmanlığını yapan) genç hekimleri ucuza çalıştırıyorlar,
Ayrıca dev bir kurum olduğu için malzeme ve vakit konusunda hekimlerini takip ediyorlar gibi hissettim. Yani mesela 3 birim dolgu malzemesi değil 2 birimle bitirmeye çalışıyor sanki işini.

Bütün bunların üstüne hiç de uygun fiyatlı da değildi.

Bu alanda çok bilgisiz bir insanım ve tamamen kişisel gözlemlerim bunlar,
Herhangi bir hekime gitseniz daha güzel hizmeti daha uygun fiyata alırsınız gibi geliyor bana. Elbette alanında ünlü isimler daha pahalı oluyor, onlara dikkat.

Mesela ben gitmedim de arkadaşım gitmişti Beşiktaş'ta Cem Alanya'yı iyi bir diş hekimi olarak anlatmıştı ama fiyatlardan bahsetmedi hiç,
  • michael_knight  (14.02.18 14:05:00) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.