[]

11 aylik british shorthair kedime kismet

elinize dustum suserlar bir adet 1 yasina girmis gri renk queen isimli bir yosmam var. kizginlikta suanda. bir kere dogurmadan kisirlastirmak istemiyorum.

ps: yavrulari satmayacagim birini tutacagim, bunun disinda derneklere mama bagislamalari kaydiyla yavrusunu bekleyen 2 adet arkadasim var. yani babalik hakki diyip alip saticaklar mesaj atmasinlar.


 
kedinizi doğurtmadan önce şu yazıyı okuyun:

anadolukedisi.com

british shorthair'lerin doğuştan birçok hastalığı oluyor. çoğu böbrek hastalıklarından dolayı ölüyor. bu yüzden bu cinsin üretilmemesi gerektiğini düşünüyorum.
  • dedimmidemedimmi  (14.02.18 11:23:02) 
babalık hakkı isteyen yazmasın demeniz tuhafıma gitti. biz de kızımızı çiftleştirdik, 5 yavrusu oldu birini kendimiz aldık, üçünü çok iyi bakacaklarını bildiğimiz arkadaşlarımıza; kalan bir taneyi de babaya verdik, çünkü işin raconu böyle..


  • ozgur bir kusun hatirati  (14.02.18 13:37:01) 
bu arada baba hakkı deyip alıp satacak endişenizi de çok iyi anladığımı da söylemek isterim. baştan bunu konuşmak gerekiyor tabi, bizim babamız da kendisine tuttu minnoşu ama vermem demek olmuyor anlamında yazdım size cevabı.


  • ozgur bir kusun hatirati  (14.02.18 13:47:11) 
Kendi tutup ya da gidecegi evi bilerek verecek babalara bir sozum yok eksik olmus yazayim dedim


  • iwishiwasthemoontonight  (23.02.18 14:37:53) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.