[]

Ünlü oyuncu tanıdığı olan var mı?

Siz deyin Thor ben diyeyim Yeni Kıvanç bir arkadaşım var. Boy pos, vücut, göz, tip; Allah bu arkadaşı cidden özenerek yaratmış. Oyunculuk yeteneği var, genel kültür almış yürümüş ama kritik yerlerde tanıdıkları yok. Elinden tutacak biri lazım. Sizce kendisine bir şans verilmesi için ne yapması lazım? Sizin yardımsever bir ünlü tanıdığınız var mı bu arkadaşa destek olabilecek? Teşekkürler.




 
Günümüzde yeni başroller hep ajanslardan seçiliyor. Çoğu da eli yüzü düzgün, boylu poslu fakat yeteneksiz kişiler oluyor. Arkadaşınız yetenekliymiş hemde.

Ajansları araştırıp en iyisini bulmak bence iyi bir yol.
  • ravenclaw  (14.02.18 06:14:51) 
caps yok mu? buradan başlasın ünlü olmaya işte yavaştan.


  • La Femme D'argent  (14.02.18 13:15:05) 
Ajanslar bile bağlantı istiyor anladığım kadarıyla.


  • taktikmaktikyokbambambam  (14.02.18 13:44:07) 
dediğin gibi olsa pro fotoğrafçı yardımı ile oluşturulmuş bi instagram sayfası falan olması lazım. koy bi görelim. benim iş arkadaşım da öyle. çocuğa bilmediği insanlardan büssürü hediye geliyor sevgililer gününde. her yakışıklıyı artiz yapmıyorlar. dünya standartları var bu işin. bak holivuda hepsi aynı tiplerin dünden bugüne. ajanslar bunun için var dendiği gibi.


  • hasmetizm 2046  (14.02.18 13:44:38) 
ya ne ajansi amk? tamamen tanidik uzerinden yuruyor artik boyle seyler her oyuncunun yonetmenin kendi circle var artik.berlin tayfasi eflatun tayfasi pafkuf tayfasi.bunlardan birine kaynak yapicak.veya youtube kanali filan acicak.ben receteyi yaziyim ona cihangire tasincak heraksam geyik 21 gidip sosyallescek saclarini hair mafia da kestircek sinan cetinin sahibi oldugu yoga kursuna filan gidicek.minimuzikhol de patliyacak.illaki ka$eli birine denk gelicek ve arkadas olucak.sonra gotum gotum sokulacak ortamlara setlere filan.ego yaliyacak.amsalak heriflerle qanqa olacak.bu ratio minumum 2 yil devam etsin.bir hastane dizisinde illaki kbb doktoru rolu alir.b cast c cast temizinden haftada 3-4 bin.hayirli olsun.


  • tiarwain  (14.02.18 19:05:50) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.